Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Δημοσκόπηση: Τις 15 μονάδες αγγίζει η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μάχη ''σώμα με σώμα'' φαίνεται να γίνεται για την τρίτη θέση

Παραμένει μεγάλη διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα και με την νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis. Το κόμμα της αξιωματικής αντοπολίτευσης μάλιστα φαίνεται να συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες αυτοδυναμίας. Στην δημοσκόπηση που έγινε για την εφημερίδα ''Παραπολιτικά'', η ΝΔ προηγείται με 37% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 22,2%.

Μάχη ''σώμα με σώμα'' φαίνεται να γίνεται για την τρίτη θέση, μιας και η Χρυσή Αυγή εκτιμάται στο 8,3%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη στο 8,1% ενώς αμέσως μετά ακολουθεί το ΚΚΕ με 8%.

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη συγκεντρώνει 3,8%, ενώ εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν το Ποτάμι (2,7%) και οι ΑΝΕΛ (2,7%).

Στο 2% βρίσκεται το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ''Πλεύση Ελευθερίας'' ενώ η ''Λαϊκή Ενότητα'' του Κυρίου Λαφαζάνη είναι στο 1,6%.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται πρώτος και στο ερώτημα της καταλληλότητας για πρωθυπουργός με 27%, με τον κ. Τσίπρα να συγκεντρώνει το 14%

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ότι μεγάλο ποσοστό των πολιτών θεωρεί κακή τη συμφωνία της κυβέρνησης στο Eurogroup, σε ποοστό 68%

3 σχόλια:

  1. Άλλα 20 χρόνια αντιπολίτευση η ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε ΜΕ λές ρε Μπούφο; μπορείς να μασάς μαστίχα και ταυτόχρονα να κλάνεις;

      Διαγραφή
  2. ΜΟΝΟ 15? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΦΕΛΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News