Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Διαδηλωτές προπηλάκισαν και πήραν στο κυνήγι τον Πατούλη (VIDEO)

Ο κ. Πατούλης φυγαδεύθηκε στο υπουργείο Εργασίας

Δεκάδες διαδηλωτών πήραν στο κυνήγι τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και άλλα μέλη της Ένωσης, ενώ η πορεία των συμβασιούχων των δήμων περνούσε έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Οι διαδηλωτές τον προπηλάκισαν, του πέταξαν νερά και τον αποδοκίμασαν έντονα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εσπευσμένα από το χώρο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔΕ, ενώ αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πάνο Σκουρλέτη.

Τελικά ο κ. Πατούλης φυγαδεύθηκε στο υπουργείο Εργασίας.

2 σχόλια:

  1. Σιγα τα αυγα τον ειχατε μπροστα σας και μολις μπηκαν στην πορτα ορμηξατς ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΛΙΓΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ. ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΣ 5 ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΘΕΜΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News