Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Κόλασε τον Σπύρο Παπαδόπουλο η Ειρήνη Κολιδά! (VIDEO)

Εκεί όμως που πήρε φωτιά το στούντιο, ήταν όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος σήκωσε την Ειρήνη Κολιδά για να χορέψουν τους Ψίθυρους Καρδιάς

Ο Πάνος Αργιανίδης και η Ελένη Κολιδά βρέθηκαν από το Survivor στο πλατό του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και άναψαν φωτιές! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φαίνεται πως ήταν αυτός που «κάηκε» πρώτος. Αιτία; Η sexy παρουσία της παίκτριας των Μαχητών.

«Το τελευταίο διάστημα, εμείς τα παιδιά του Survivor, ζούμε ένα όνειρο που εύχομαι ο Θεός να μας βοηθήσει να το διαχειριστούμε καλά. Ξέρω ότι όλο αυτό είναι εφήμερο. Σημασία έχει να είμαστε αγαπημένοι γιατί περάσαμε δύσκολες καταστάσεις», είπε ο Πάνος Αργιανίδης.
«Είμαι το ίδιο αγχωμένη με τον Πάνο. Είναι δύσκολο να προσαρμοστείς σε αυτό το πράγμα. Αυτό που ζούμε εδώ είναι αυτό που έβλεπα πάντα στην τηλεόραση κι έλεγα «Πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ σε μια γωνίτσα εκεί». Είναι τεράστια τιμή που με κάλεσες. Περνάω τέλεια, όπως ακριβώς το περίμενα», πρόσθεσε η Ειρήνη Κολιδά.

Καθώς η ώρα περνούσε και το κέφι μεγάλωνε, ο Πάνος Αργιανίδης σηκώθηκε να χορέψει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Ράγισαν τα πατώματα του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»!

Εκεί όμως που πήρε φωτιά το στούντιο, ήταν όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος σήκωσε την Ειρήνη Κολιδά για να χορέψουν τους Ψίθυρους Καρδιάς. Ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του πάνω από την όμορφη γυμνάστρια. Εκείνη ξέχασε τα σπασμένα της πλευρά και λικνίστηκε κολασμένα. Οι δυο τους αποχώρησαν μαζί μετά το τέλος του χορού, με την Ειρήνη να κάνει κεφαλοκλείδωμα στον ηθοποιό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News