Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Survivor: Ολόγυμνοι στο τζακούζι Βασάλος, Μάριος και μισθοφόρος! Πέταξαν τα μαγιό τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς αντέδρασε η Σάρα Εσκενάζυ βλέποντάς τους και τι είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας

Οι Μαχητές του Survivor κέρδισαν το χθεσινό αγώνισμα και πήραν το έπαθλο της… πολυτέλειας. Η ομάδα μπήκε σε ένα ιδιωτικό τζετ και μεταφέρθηκε σε μία από τις καλύτερες περιοχές του Αγίου Δομίνικου και πέρασαν μια υπέροχη βραδιά σε μια πολυτελέστατη βίλα.

Όπως ήταν φυσικό, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τους εαυτούς τους και εννοείται πως έφαγαν κι ένα υπέροχο γεύμα. Οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης, δεν δίστασαν να βγάλουν τα μαγιό τους μέσα στο τζακούζι, προκειμένου να πλυθούν καλύτερα.

Δείτε τι έγινε στο Survivor…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News