Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Νέα σχέδια μαρτυρούν τις διαστάσεις των iPhone 8 και iPhone 7S Plus

Τα νέα σχέδια συμφωνούν με τα όσα έχουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα

Η παραγωγή των νέων iPhone έχει ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με νέα διαρροή, υπάρχουν και τα επίσημα σχέδια των iPhone 7S Plus και iPhone 8. Τα νέα σχέδια συμφωνούν με τα όσα έχουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυρίως ως προς την διάταξη των καμερών στο πίσω μέρος και τις διαστάσεις των ίδιων των τηλεφώνων γενικότερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gr.pcmag.com, το iPhone 7S Plus αναμένεται να έχει ίδιες διαστάσεις με το iPhone 7 Plus με ελάχιστες διαφοροποιήσεις, ενώ το iPhone 8 θα κινείται ανάμεσα στο 7 και το 7 Plus. H oθόνη του εικάζεται πως θα έχει διαγώνιο 5,8 ιντσών και τα κάθετα περιθώρια της οθόνης θα είναι αντίστοιχα με αυτά του Galaxy S8.

Μένει απλά να δούμε αν και πότε θα επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News