Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Απαράδεκτη κίνηση Ζωής κατά του Γερμανού πρέσβη στο Δίστομο - Παρενέβη ο Μανώλης Γλέζος

Ο Μανώλης Γλέζος πήρε από το χέρι τον πρέσβη για να την παρακάμψει

Ένα απαράδεκτο περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στην επίσημη τελετή μνήμης του Δήμου Διστόμου για την επέτειο της σφαγής από τους Ναζί.

Όπως καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να απαγορεύσει στον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι.

Τότε φέρεται να παρενέβη, ο ίδιος ο Μανώλης Γλέζος που λίγο νωρίτερα είχε ανακηρυχθεί επίσημος δημότης Διστόμου. Σύμφωνα με τον Γιώργο Μαυρωτά, ο άνθρωπος που κατέβασε τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη, πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη, για να παρακάμψει την πρώην Πρόεδρο της Βουλής.

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. κ εσυ αγαμητη σαν κι αυτη θασε, μιλαμε για τοοοοοο βλημα

      Διαγραφή
    2. Σιγά Εσύ ρε επιβητορα... Έχει βογγιξει η κατσίκα

      Διαγραφή
  2. Αν δείξετε το βίντεο θα δείτε ότι του είπε για τις γερμανικές αποζημιώσεις και ότι πρέπει να το κάνει θέμα σαν πρέσβης. Τι να κάνουμε τα στεφάνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News