Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Αποχωρεί από την Προεδρία του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης ο Γιάννης Θεοδωρίδης

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους 10-15 ανθρώπους που ήταν όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου κοντά σε εμένα και την ομάδα"

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Θ. ΓΙΑΝΝΗ

Μετά από 4 χρόνια ένα όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Όπως ανακοίνωσα και στην πρόσφατη γενική συνέλευση, αποχωρώ από την ενεργή διοικητική παρουσία στην ομάδα μας δηλώνοντας ταυτόχρονα την συνέχιση της στήριξης μου στο βαθμό των οικονομικών μου δυνατοτήτων.

Σε αυτά τα 4 χρόνια από τη θέση του προέδρου έζησα και ζήσαμε όλοι όσοι ήμασταν κοντά στην ομάδα ιστορικές στιγμές με κορυφαία την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία μετά από 13 χρόνια. Αυτές τις όμορφες στιγμές κρατώ και θα έχω να θυμάμαι από την ενασχόληση μου με τα διοικητικά.

Ο Απόλλων αποτελούσε και αποτελεί πάντα κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας και έγινε πολλές φορές ο λόγος να γίνει γνωστή η πόλη της Κρύας Βρύσης στο πανελλήνιο. Η ομάδα χρειάζεται διαχρονικά τη στήριξη ΟΛΩΝ των Κρυαβρυσιωτών, ανάλογα με τις δυνατότητες τους, γιατί η ομάδα αυτή ανήκει σε ΟΛΗ την Κρύα Βρύση και όχι σε μεμονωμένους ανθρώπους. Καλώ λοιπόν όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου μας να στηρίξουν τις προσπάθειες της νέας διοίκησης που πρέπει να προκύψει ώστε να ξαναχτίσουμε τη μεγάλη ομάδα του πρόσφατου αλλά και του μακρύτερου παρελθόντος.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους 10-15 ανθρώπους που ήταν όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου κοντά σε εμένα και την ομάδα, βοηθώντας και προσφέροντας ο καθένας από το πόστο του αυτό που μπορούσε.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

7 σχόλια:

  1. υπάρχει μεγάλη κρίση κύριοι.Και επίσης να μην ξεχνάμε το αυτονόητο: ταλέντα.Η περιοχή μας έπαψε να βγάζει ταλέντα κι αντί γι αυτό συντηρεί βετεράνους χωρίς λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Απόλλωνα φιλε έχει ιστορία. Δεν είναι ακαδημια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κακό στην Πέλλα είναι ότι κάθε χωριό και χωριουδάκι νομίζει ότι έχει ιστορία αλλά στο τέλος ο λογαριασμός λέει: μηδέν παίκτες αναδείχτηκαν και φέτος.Άντε πάλι απ την αρχη.Κι όχι μόνο στον Απόλλων αλλά κι αλλού.υγ:αναδείχτηκαν δεν σημαίνει πήραν συμμετοχές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ23 Ιουνίου 2017 στις 8:35 π.μ.

    Έχω μια ένσταση φίλε Γιάννη και θελω να την καταθέσω δημόσια. Ο Απόλλων έπρεπε αλλα δεν είναι όλου του χωριού... Δες διαχρονικά ποιοι ηταν κουμανταδόροι...οι ιδιοι άνθρωποι ή οι ελεγχόμενοι τους. Γι αυτο και ο κόσμος σας απαξίωσε και στο γήπεδο δεν ερχόντουσαν παρα μόνο 20 φίλαθλοι. Πλέον ειναι κοινο μυστικό πως ο Αππόλων έχασε την αίγλη του και δεν είναι αλλο το βαρέλι πιυ βγάζει ψήφους. Αυτά και αλλα πολλα εβγαλαν κι ενα καλό. Την Ακαδημία - Ποντιακή την οποία θέλουν καποιοι απο την κλίκα σας να καρπωθούν... Ε λοιπόν αυτός ο τόπος θέλει γκρέμισμα και χτισιμο απο την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις ένα λάθος εδώ. Όταν η ομάδα πήγαινε καλά το γήπεδο γέμιζε, όταν δεν πήγαινε για τίποτα ήταν 20 άνθρωποι όπως λες στο γήπεδο. Αλλά από εκεί φαίνεται ποιος αγαπάει την ομάδα. Και επίσης πρόσεχε όταν μιλάς για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι στο παρελθόν έβαλαν την ψυχή τους μαζί με μια περιουσία για να λες ότι είσαι από την Κρύα Βρύση και να σκέφτονται τον Απόλλων. Και όπως είπες επειδή βγήκε ένα καλό και άρχισαν τα παιδάκια να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο επειδή πήγαινε καλά και η μεγάλη ομάδα και δημιουργήθηκαν οι ακαδημίες δεν πρέπει αυτό να χαθεί και πρέπει να γίνει μία νέα διοίκηση άξια με τη στήριξη όλης της Κρύας Βρύσης.

      Διαγραφή
  5. Είναι μια κρίσημη στιγμή για το μέλλον του Απόλλωνα.
    Ελπίζω να υπάρξουν νέοι ανθρωποι με όρεξη και όραμα να αναλάβουν το μέλλον του. Αρκεί ο σημερινός Απόλλων να μην εχει οικονομικα βάρη του παρελθόντος για να μπορέσουν νέοι ανθρωποι να ξεκηνήσουν μια νεά προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά τον Γάτσο άλλος ένας αξιόλογος άνθρωπος αποχωρεί από τα αθλητικά δρώμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News