Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας που συνδέει Πιπεριά - Αριδαία

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΠΙΠΕΡΙΑ – ΑΡΙΔΑΙΑ

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση του τμήματος αγροτικής οδοποιίας που συνδέει την Πιπεριά με την Αριδαία (περιοχή Πυροσβεστικής).

Ένα πολύ σημαντικό έργο που θα διευκολύνει σημαντικά την πρόσβαση των αγροτών και ταυτόχρονα θα συνδέσει τους δύο οικισμούς.

Το συνολικό κόστος των εργασιών που αφορούν στον βορειοδυτικό άξονα Πρόμαχοι – Αριδαία – Πιπεριά ανέρχεται σε 500.000 ευρώ.

Παράλληλα, έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση από το ίδιο πρόγραμμα και για τμήματα αγροτικής οδοποιίας σε Πολυκάρπη, Ξιφιανή, Θηριόπετρα, Φούστανη, Μηλιά, Κωνσταντία.

Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε μετά από συνεργασία της σημερινής Δημοτικής Αρχής επί Υπουργίας Γεώργιου Καρασμάνη.





3 σχόλια:

  1. δεν έχουμε άσφαλτο για τις λακουβάρες, σπάμε τα αυτοκίνητα και υπάρχει χρόνος χρήμα και προσωπικό να ασχολείτε με άλλες ασφαλτοστρώσεις που έτσι κι αλλιώς δεν τις περίμενε κανείς ? μαζί σας ρε παιδιά αλλά το αίσχος της αριδαίας πρέπει να σταματήσει χτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ; ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΠΑΛΩΜΕΝΗ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΝΑΝΕ

      Διαγραφή
  2. Αναρωτιεμαι κυριε Δημαρχε αν θα επρεπε να μπαλωθουν πρωτα οι δρομοι ευρειας κυκλοφοριας πριν γινει καποιο ατυχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News