Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Γάμος για Παπαδοπούλου - Πηλαδάκη με κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο;

Tο ερωτευμένο ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά το καλοκαίρι

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τηρεί σιγήν ιχθύος για την προσωπική της ζωή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την προφυλάξει, σε σημείο μάλιστα που δημοσιεύματα εκμεταλλεύονται συχνά πυκνά τη σιωπή της και κάνουν λόγο για χωρισμό από τον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Spirto», το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, να ανέβει δηλαδή τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο.

Ο επιχειρηματίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ταξίδεψε στις Σεϋχέλλες, εκεί όπου βρισκόταν ήδη η τραγουδίστρια για την προώθηση γυναικείων προϊόντων μεγάλης εταιρείας με την οποία ήρθε σε συμφωνία.

Η απόφαση του Κώστα Πηλαδάκη να κάνει αυτό το ταξίδι για να είναι δίπλα στην αγαπημένη του, φαίνεται πως τους έφερε πιο κοντά και έτσι γεφυρώθηκε το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί, εξαιτίας της απόφασης της Ειρήνης να λάβει μέρος στο Survivor. Tο ερωτευμένο ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά το καλοκαίρι και όπως σας αναφέραμε παραπάνω, κουμπάρος θα είναι ο στενός φίλος του επιχειρηματία, Αντώνης Ρέμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News