Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ετοιμάζει ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Αλμωπίας ο Γιάννης Σηφάκης; Συναντήθηκε με τους «διαφωνούντες»!

Oι κινήσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη κάνουν ξεκάθαρο το ενδιαφέρον του για τη διεκδίκηση του Δήμου Αλμωπίας το 2019

Συνάντηση με τους «διαφωνούντες» της δημοτικής πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας Δημήτρη Βέσκο, Χρήστο Χουρσόγλου και Τόλη Ουργαντζόγλου πραγματοποίησε ο Γιάννης Σηφάκης σε κεντρικό καφέ της Αριδαίας.

Η συγκεκριμένη συνάντηση διέρρευσε με… έντεχνο τρόπο, ίσως επειδή οι διαφωνούντες θέλησαν να υποδηλώσουν τη στήριξή τους στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες εξαπέλησε μια πρωτοφανή επίθεση στην Δημοτική Αρχή και προσωπικά στον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο, καθώς επίσης και στη ΝΟΔΕ Πέλλας, επειδή ο Δήμος Αλμωπίας δεν συναινεί στη δημιουργία πρότυπου καταυλισμού Ρομά στην Αριδαία που προωθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Oι κινήσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη κάνουν ξεκάθαρο το ενδιαφέρον του για τη διεκδίκηση του Δήμου Αλμωπίας το 2019, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προηγηθούν οι εθνικές εκλογές και δύσκολα θα εκλέξει δεύτερη έδρα ο ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό. Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «διαφωνούντες», οι οποίοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους. Τι τους ενώνει άραγε;

Παράλληλα, πολλές φορές στις ανακοινώσεις του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης αναφέρθηκε στα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η παράταξη του Δημάρχου και έχει το βλέμμα στραμμένο στις Δημοτικές Εκλογές για τις οποίες οι Κυβέρνηση προωθεί την απλή αναλογική. Έτσι επιβεβαιώνει τον δίαυλο επικοινωνίας που έχει αναπτύξει με τους «διαφωνούντες».

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι μετά από αυτή τη συνάντηση ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε και νέα ανακοίνωση κατά του Δημάρχου και της ΝΔ.

22 σχόλια:

  1. Τον ευχάριστου με για την προσφορά του στη χώρα κ στους πολίτες.φτανει δεν θέλουμε αλλη αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφοδέλτιο νίκης!!!! Ο Σύριζα και οι αποπευθέντες μαζί!! Καλό αγώνα σύντροφοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΟΛΙΣ. ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΕΣΚΟ ΚΑΙ ΧΡΟΥΣΟΓΛΟΥ. ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;;; ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;;; ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σηφακη σε περιμενω με αγωνια και προεδρο στο ΤΔ Λυκοστομου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΣΗΦΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΗΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τωρα γελασαμε! Ποιος ρε σηφακη θα ασχοληθει μαζι σου πλακα κανεις? τολη προσεξε μην κανεις τετοιο λαθος το επιπεδο σου δεν ειναι να καθεσε με τους αλλους 3 διπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι οι δεξιοι τετοιοι ειναι συμφερον μονο

      Διαγραφή
  11. Σταυρο ελεος πια, ασχολησου με κατι σοβαρο, ασε τους καταστροφεις της χωρας για αλλους, δεν θελουμε να τους βλεπουμε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Βέσκο...πόσα παιδιά έχεις ακόμη για βόλεμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΝΔ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ; ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΝΟ ΤΑΚΗ;;; ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ;;; ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΟΛΗ;;; ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ Μ ΑΥΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κ. Βαφειάδη
    Ένας καφές σε δημόσιο χώρο μεταξύ γνωστών είναι τόσο κολάσιμος . Kύριε Βαφειάδη βάλτε σας παρακαλώ και εκείνη την φωτογραφία με τους Σηφάκη Μπίνο και την μοτοσικλέτα και θυμίστε μας και την παλαιότερη υποψηφιότητα του κ. Μπίνου ως δημ. συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του κ.Αποατόλου,τότε που ο Δήμος Αριδαίας χάθηκε για την Ν.Δ κυρίως εξ αιτίας του. Ας μην αφήνουμε την μνήμη μας να σκουριάζει ούτε τον φανατισμό να μας κυριεύει. Το ζητούμενο είναι να ληθούν οι όποιες παρεξηγήσεις με τους “διαφωνούντες “ για το καλό του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε μια τάση η μάλλον μια κοινη γραμμή εκεί στην.Κουμουνδούρου, να κάνετε το άσπρο μαύρο.
      Το όχι ναι και πάει λέγοντας.
      Δηλαδή εντελώς τυχαία ο Σηφάκης βρήκε τους τρεις που έχουν αποπεμφθεί απο τον δήμο Αριδαίας?
      Και εντελώς τυχαία βρέθηκε κάποιος και τους φωτογράφισε!!!!
      Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια?
      Λολα να ενα μήλο
      Β και Α ΒΑ
      1+1 = 2
      Δεν είναι όλοι επιπέδου νηπιαγωγείου σαν εσάς ,να λέτε αστείες δικαιολογίες που ουτε νήπια πείθουν.
      Αλλά τι λέω
      Αριστερά = προπαγάνδα.
      Ελεος ρε εσείς, δεν είμαστε όλοι σαν εσάς, Δεν καταλαβαίνετε ποτε σας φτύνουν και πότε βρέχει

      Διαγραφή
  15. Ἄχ, ποὖσαι νιότη, ποὔδειχνες πῶς θὰ γινόμουν ἄλλος!
    Στο βάζω έτσι αυτολεξί Γιαννάκη, με τις δασείες και τις περισπωμένες, για να το νιώσεις καλύτερα, Γιαννάκη...ακούς; Γιαννάκης είσαι. Γιάννης ήσουν κάποτε. Παράτα τα και τράβα σπίτι σου. Μήπως και περισώσεις κάποιο ίχνος αξιοπρέπειας. Ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν είναι κακό κ Βαφειάδη ο κόσμος να συζητάει, να μελετάει, να συσκέπτεται.Μέσα απ τις ζυμώσεις παράγονται ιδέες.Καμία σχέση με υποψηφιότητες κλπ.Έχει κανείς κάποια τέτοια αγωνία? κινδυνεύει κανείς να χάσει τη καρέκλα του? δεν χρειάζονται ανησυχίες.Εσεις για παράδειγμα ,πιστευετε ότι μελλοντικά δεν θα κριθείτε για όσα κάνετε ή δεν κάνετε με την δουλειά σας? δεν θα δώσετε εξηγήσεις και απαντήσεις στην κοινωνία? είστε κι εσείς κρινόμενος.Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατακαημένη Αριδαία. Τι σου έμελε να πάθεις..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γράφετε στο κείμενο σας "επειδή ο Δήμος Αλμωπίας δεν συναινεί στη δημιουργία πρότυπου καταυλισμού Ρομά στην Αριδαία που προωθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ". Υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου; Ξέρουμε την γνώμη του συνόλου των δημοτικών συμβούλων;
    Ο Δήμαρχος ανέφερε σε κάποια ανακοίνωση του για τους ρομά ότι ποτέ δεν συναίνεσε και δεν θα συναινέσει στην δημιουργία καταυλισμού. Μόνος του αποφασίζει; Να γίνει θέμα στο ΔΣ να εκφραστούν όλοι και να πάρουν θέση όλοι να γνωρίζουμε τι λέει ο καθένας. Επίσης ανέφερε ότι αυτός θα τηρήσει απόφαση δημοτικού συμβουλίου, είπε και τον αριθμό της απόφασης, που ψήφισαν για δημιουργία χώρου προσωρινής διημέρευσης για τους πλανόδιους. ΜΠορούν να μας πουν αυτό που το ψήφισαν σε ποιον χώρο θα το φτιάξουν; Και επίσης μπορούν να μας πουν πως γίνεται να κλείνουν τα μάτια στην μόνιμη παραμονή οικογενειών ρομά κοντά στο ποτάμι με όλες τις συνέπειες της παραμονής τους εκεί. Αυτούς εκεί τι θα τους κάνουν και πως ανέχονται την καταπάτηση του δημόσιου χώρου; Όταν τους εξασφάλιζαν πόσιμο νερό δεν τους έβλεπαν που ζουν και σε ποιον χώρο; Για αυτούς δεν θα προβλέψουν κάτι;. Ας εκφραστούν όλοι και συμπολίτευση και αντιπολίτευση στα αρμόδια όργανα και ας αφήσουν τις δηλώσεις και τα φέισμπουκ. Στο Δημοτικό συμβούλιο κύριοι. Και συνολικά για το θέμα και πλανόδιων και μόνιμων. Και τότε θα κριθεί τε από την τοπική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω πάντως μια μέρα είδα στην πλατεία τον βουλευτή με έναν κολλητό του πρώην δημάρχου, με έναν προ πρώην δήμαρχο, με έναν του νυν δημάρχου και κάτι άλλους άσχετους. Λέτε να κάνει και με αυτούς συνδυασμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θλιβεροί και οι τρεις τους.Δευτέρα,Τετάρτη και Παρασκευή φωτογραφίζονται,στηρίζουν και λιβανίζουν Σταμενίτη.Κυριακή,Τρίτη και Πέμπτη σαλιαρίζουν στην ποδιά Σηφάκη.Σάββατο κλαίγονται γιατί δεν έγιναν αντιδήμαρχοι και δεν διορίστηκαν οι συγγενείς τους στο Δήμο.Για γέλια και κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News