Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Συντήρηση του Δημοτικού Καταστήματος Λουτρακίου - Δείτε το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ

ΣΗΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Τον περασμένο Φλεβάρη πραγματοποίησα αυτοψία στην Τ.Κ. Λουτρακίου μαζί με τον Πρόεδρο και τοπικούς φορείς με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων του χωριού.

Διαπίστωσα ότι το Δημοτικό Κατάστημα του χωριού βρίσκεται σε μία πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς όπως τον ενημέρωσαν ο Πρόεδρος και οι υπόλοιποι συνεργάτες του είχε να συντηρηθεί πάρα πολλά χρόνια.

Πρόκειται για ένα μεγάλο κτήριο με χρηστικούς χώρους, το οποίο όμως παρουσίαζε μια εικόνα καταστροφής με τις υγρασίες να καταστρέφουν τους τοίχους και την γενική αταξία που επικρατεί να κατακλύζει τους χώρους.

Τότε δεσμεύτηκα ότι αυτή η εικόνα θα αλλάξει. Έτσι κι έγινε! Συντηρήσαμε αυτόν τον χώρο.

Αν δείτε τις σημερινές εικόνες σε σχέση με αυτό που είχαμε αντικρίσει όταν επισκεφθήκαμε αυτόν τον χώρο, θα καταλάβετε πόσο ουσιαστική ήταν αυτή η παρέμβαση.

Θα ακολουθήσουν ανάλογες εργασίες και σε άλλα δημοτικά κτίρια σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου μας. Θέλω να ευχαριστήσω και τους εργαζόμενους με το 8μηνο πρόγραμμα για τη συμβολή τους σε αυτό το αποτέλεσμα.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 




















5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΣΑΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 8ΜΗΝΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΦΕΛΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χλιδη στο Λουτρακι.υπαρχουν ομως κοινοτητες χωρις φωτοτυπικα φαξ,θερμανση και σε λιγο και χωρις σκεπη.χωρια μικρα "αγνωστα"και απομακρυσμενα..θα φεξει αραγε κατι και γι αυτα η θα μεινουμε στο "θα"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμία καθαρίστρια μπορεί να στείλει ο Δήμος μη γίνουμε ρόμπα στους τουριστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. piso,apo,ti,koinothta,yparxei,xoros,gia,ghpeda,[tenis,volei,mpasket,]dhmarxe,kanto,gia,ta,paidia,toy,xorioy,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News