Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο Γιάννης Σηφάκης «μαλώνει» τον Δήμο Αλμωπίας επειδή δεν συναινεί στη δημιουργία καταυλισμού Ρομά

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης με δηλώσεις του κατηγόρησε τον Δήμο Αλμωπίας για δυσλειτουργία και αδυναμία

Για άλλη μια φορά ο Γιάννης Σηφάκης εμπλέκεται σε ζητήματα λειτουργίας του Δήμου Αλμωπίας, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν έχει κατανοήσει τον ρόλο του ως Βουλευτής.

Τη στιγμή που οι αγροτικές παραγωγές έχουν πληγεί, τη στιγμή που οι πολίτες μαστίζονται από τα Μνημόνια που ψήφισε ο ίδιος ως Βουλευτής τους και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις, ο ίδιος ασχολείται με εσωτερικά ζητήματα του Δήμου Αλμωπίας και «μαλώνει» τη Δημοτική Αρχή επειδή αρνείται να συναινέσει στη δημιουργία πρότυπου καταυλισμού Ρομά στην Αριδαία. Όλα τα έλυσε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτό της έμεινε…

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης με δηλώσεις του κατηγόρησε τον Δήμο Αλμωπίας για δυσλειτουργία και αδυναμία. Οι δηλώσεις του έρχονται μόλις μία μέρα μετά την ξεκάθαρη θέση που εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης σχετικά με την επικείμενη δημιουργία πρότυπου καταυλισμού Ρομά στην Αριδαία. Όπως δήλωσε ο κ. Τσιμτσιρίδης στο Aridaia News, οι μόνες ενέργειες που έχουν γίνει τόσο από αυτή τη Δημοτική Αρχή όσο και από την προηγούμενη είναι η δημιουργία κέντρου διημέρευσης, όπου θα μπορούν να πραγματοποιούν 24ωρες ή 48ωρες στάσεις οι Ρομά. Ποτέ δεν συναίνεσε στη δημιουργία πρότυπου καταυλισμού Ρομά.

Παράλληλα, ο κ. Σηφάκης «τιμωρεί» τη Δημοτική Αρχή γι’ αυτή της την άρνηση, ασκώντας κριτική στον Δήμο Αλμωπίας. Είναι προφανές ότι το επόμενο βήμα του σε περίπτωση που δεν επανεκλεγεί Βουλευτής θα είναι η διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου. Βέβαια, στην κριτική που ασκεί παραλείπει να μιλήσει για όσα ψηφίζει στη Βουλή ως εκπρόσωπος του Νομού μας. Γιατί είναι καλό να ασκούμε κριτική, αρκεί εμείς οι ίδιοι να έχουμε συμβάλει θετικά σε μία προσπάθεια από τη στιγμή που μας το επιτρέπει η θέση μας. Οι Δήμοι αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα, τα οποία οφείλονται κατά κύριο λόγο στην έλλειψη χρημάτων που προκύπτει από τα μνημόνια που και ο ίδιος ψηφίζει.

Οι πολίτες περιμένουν από τον κ. Σηφάκη να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει αυτόν τον τόπο που τον ανέδειξε και τον εμπιστεύθηκε. Και όχι να βάζει πάνω απ’ όλα το κομματικό συμφέρον. Οι Δημοτικές εκλογές αργούν και μέχρι εκείνη την ώρα οφείλει να αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί να βοηθήσει αυτόν τον τόπο με ουσία και όχι με λόγια.

10 σχόλια:

  1. Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΜΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΡΟΥΧΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ Κ ΣΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟ Κ"ΣΥΜΜΑΖΕΜΕΝΟ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ti exeis prosferei re sifaki stin almopia. Poly kala kanei o dhmarxos kai den synenei sta tragika sxedia sas. Einai ntropi ayto poy kanete. Ki allh ypovathmish gia ton dhmo mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σηφάκη δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις στην Αλμωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σηφακης αν τους αγαπαει και αν νοιαζεται τοσο για αυτους να τους παρει σπιτι του,λεφτα εχει ας τους ταιζει ας τους κοιμιζει,ας βαλει και η τζακρη πλατη σαμπως τοσα χρονια τι προσφεραν οι αντιμνημονιακοι επαναστατες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λαγός τη φτέρη κουνάτε κακό της κεφαλής του. Ας ασχοληθούν στο δήμο και να κάνουν λίγο δουλειά οι άχρηστοι. Όλο τους φταίνε οι άλλοι. Τη μια ο Πασοης, την άλλη η Ζιάκα, την άλλη ο Χουρσογλου, την άλλη ο Σηφάκης, την άλλη η Μπαγκη,την άλλη η Τζάκρη. Φτάνει πια. Αφού δεν μπορείτε να διοικήσεις παραιτηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιόν ρώτησες ρε Γιάννη και θες να γίνει καταυλισμός στην Αριδαία;
    Ποιος σου είπε ότι επιθυμούμε τη δική μας γκετοποίηση; Τον δικό μας αποκλεισμό; Ενσωμάτωση των Ρομά δεν έγινε ποτέ σε καμία τοπική κοινωνία! Γιατί απο τουριστικό πόλο έλξης που έλεγες ότι πρέπει να γίνει ή Αλμωπία να γίνει τελικά κέντρο διακίνησης ναρκωτικών?!
    Την ταφόπλακα που θες να ρίξεις στον τόπο μας, θα την πάρεις πρώτος εσύ στη πλάτη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Σηφακη τι θελετε να γινουμε εδω στην Αλμωπια (ΜΕΝΙΔΙ ή ΖΕΦΥΡΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν γινει τετοιο πραγμσ αν εχουμε τωρα 20 απ δαυτους θσ γινουν 120 και μετα χερεταμε τον πλατανο (ναρκωτικα οπλα κ.λ.π πρωτη γραμμη οπυδενη λογο για τετοιο πραγμα..

    Προσεξτε καλα εκει στ Δημο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σηφάκη κοψτε τι μαλακιες εκει στο συριζα φτανει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News