Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Καθαρισμός της Ε.Ο. Αριδαίας - Πιπεριάς

Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Αριδαίας Γρηγόρη Ταρασίδη

Με τα μηχανήματα του Δήμου μας καθαρίσαμε από χόρτα και κλαδιά έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τον συνεργάτη μου Πρόεδρο της Αριδαίας Γρηγόρη Ταρασίδη, καθαρίσαμε την δυτική είσοδο της Αριδαίας στην Επαρχιακή Οδό Αριδαίας – Πιπεριάς.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

4 σχόλια:

  1. αντε καλα αυτο, το κοματι πριν το τενις μετα του Αμανατιδη? εκει στης στροφες τα κλαδια μπηκαν στο δρομο, ειναι επικηνδυνος ο δρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι μονο εκεί.
      Στην εξοδο της Αριδαίας μετα την γέφυρα, τα κλαδιά έχουν πάρει το σχημα των μεγαλων οχημάτων που λίγο λίγο τα σπάνε με οτι κίνδυνο συνεπάγεται για αυτούς που ακολουθούν.
      Η ίδια η γέφυρα έχει άμμο χώμα να φτιαξεις ολόκληρο σπίτι.
      Για αυτό και λιμναζει νερά όταν βρέχει.
      Το ίδιο παραπανω στην ανηφόρα.
      Όλο το αυλάκι στις άκρες του δρόμου είναι γεμάτο χώματα και χόρτα και οποτε βρέχει τα νερά μένουν στον δρόμο.
      Πριν την διασταύρωση ξιφιανης - αλωρου,με κατευθυνση προς Άψαλο,τα κλαδια δεν αφηνουν να δεις τα φανάρια με αποτέλεσμα να το βλέπεις τελευταια στιγμή με οτι συνεπάγεται αυτό.
      Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους, αλίμονο που πήραν και 18 άτομα ( έτσι άκουσα ) ως εργάτες πρασίνου, εγώ δεν έχω δει κανένα.
      Μάλλον ηταν < φίλοι > κάποιων και που να τους βάλουν να ιδρωσουν στους δρόμους.

      Διαγραφή
    2. ειπες ειπες ρε φιλε και πολυ καλα εκανες, εδωσες καποια σημεια, αλλα στο τελος δεν αντεξες, εβγαλες το ελληνικο σου φουλ στην κακια, αθαματη ελλαδα.

      Διαγραφή
    3. Όταν τους δεις εξω να δουλεύουν,
      αυτους που είπε ο 1:50 φώναξε τον να βγαλετε μια φωτογραφία

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News