Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Δημήτρης Ασβεστόπουλος για καταυλισμό Ρομά: «Συντάσσομαι με τη βούληση της τοπικής κοινωνίας»

Η τοποθέτησή του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που δημιούργησε ο κ. Γιάννης Σηφάκης

«Υπάρχει σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, στην οποία έχει αποφασισθεί η δημιουργία χώρου διημέρευσης των Ρομά. Μένω σε αυτό και συντάσσομαι με τη βούληση της Τοπικής Κοινωνίας».

Αυτό φέρεται να δήλωσε στο pozarnews ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Ασβεστόπουλος, σχετικά με την επικείμενη δημιουργία καταυλισμού Ρομά στην Αλμωπία.

Η τοποθέτησή του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που δημιούργησε ο κ. Γιάννης Σηφάκης, ο οποίος στη συνέχεια εκλέχθηκε Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και παρέδωσε την έδρα του Δημοτικού Συμβούλου.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι αναφέρθηκε κι αυτός στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία επικαλέστηκε και ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στη δήλωσή του.

10 σχόλια:

  1. MPRAVO RE DIMITRI,ARA EKEINOS O ALLOS STI FOTO MONOS T XOROPIDAEI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΛΑ ΤΟΥ. ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ;;; ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ............

    Τα τρένα που φύγαν
    αγάπες μού πήρανε.
    Αγάπες και κλαίνε,
    ποια μοίρα τις μοίρανε;

    Δώς μου χέρι να πιαστώ
    να πιαστώ, να κρατηθώ,
    ένα γέλιο, μια ματιά
    κι ανασταίνετ' η καρδιά.

    Το τρένο σε πήρε
    πουλί, χελιδόνι μου.
    Σε τύλιξ' η νύχτα
    κι ορφάνεψα μόνη μου.

    https://www.youtube.com/watch?v=iJI-HamuntI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό ήθελε και ο Μπινος όταν παρακαλούσε τη Φωτίου να ενταχθεί και ο Δήμος Αλμωπίας στο πρόγραμμα κατασκευής κατοικιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άνθρωπος συμφωνεί με το Σηφάκη.Θα μας βάλλουν σε μπελάδες αυτοί.Ρε πάτε καλά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η τοπική κοινωνία δεν τους θέλει.Αυτό εννοεί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ, ΔΑΓΚΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και ποιός είναι ο τυπος αυτός που θα μας πει αν θα γίνει χώρος διημέρευσης? έχουν δουλέψει ποτέσ τη ζωή τους? Ασβεστόπουλε γίνε πρώτα κάτοικος Αλμωπίας και μετά θα εκφέρεις απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News