Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Ποιο είναι το ιδανικό ταίρι για άνδρες και γυναίκες

Τι ζητά μια γυναίκα από έναν άνδρα και τι ένας άνδρας από μια γυναίκα;

Εδώ και χρόνια οι ειδικοί γνωρίζουν ότι όταν πρόκειται για μακροχρόνιες σχέσεις, οι άνδρες ψάχνουν κυρίως για γοητευτικές και καλλίγραμμες γυναίκες, ενώ οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο για την οικονομική επιφάνεια και τη δυνατότητα του μέλλοντα συζύγου και πατέρα των παιδιών τους να τις συντηρήσει.

Ο Δρ. David Frederick, αναπληρωτής καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Chapman, παρουσιάζει τα αποτελέσματα μίας μελέτης στην οποία πήραν μέρος 28.000 ετεροφυλόφιλοι άνθρωποι ηλικίας 18 ως 75 ετών, που δείχνει ότι ανάλογα με το φύλο τους οι άνθρωποι ψάχνουν διαφορετικά χαρακτηριστικά στον/στη μελλοντικό/ή σύντροφό τους.

Έτσι, φάνηκε ότι ήταν επιθυμητό ή και απαραίτητο ο/η πιθανός/ή σύντροφος:

-Να είναι εμφανίσιμος / η (Άνδρες: 92%, Γυναίκες: 84%).

-Να είναι καλλίγραμμος / η (Άνδρες: 80%, Γυναίκες: 58%).

-Να έχει ένα σταθερό εισόδημα (Άνδρες: 74%, Γυναίκες: 97%).

-Να έχει ή να πρόκειται να αποκτήσει αρκετά χρήματα (Άνδρες: 47%, Γυναίκες: 69%).

-Να βγάζει τα ίδια ή περισσότερα χρήματα (Άνδρες: 24%, Γυναίκες: 46%).

-Να έχει μια επιτυχημένη καριέρα (Άνδρες: 33%, Γυναίκες: 61%).

Το μόνο στοιχείο στο οποίο οι γυναίκες και οι άνδρες είχαν τα ίδια ποσοστά ήταν ότι περίπου το 40% των ερωτηθέντων (τόσο ανδρών όσο και γυναικών) είπαν ότι έχει σημασία για εκείνους/εκείνες να φαίνονται γοητευτικοί/γοητευτικές στον/στη σύντροφό τους.

---
Πηγή: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News