Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Σε έξαλλη κατάσταση ο Γιάννης Σηφάκης: «Οι γκλαμουρίστες, ανίκανοι στη διοίκηση και στον σχεδιασμό»

"Η στιγμή είναι καλή και συμβαδίζει με τον καθαρό διάδρομο εξόδου από την κρίση για την χώρα μετά την πρόσφατη συμφωνία στο eurogroup"

Πόσο ανόητοι; είναι δυνατόν το έτος 2017 να υπάρχουν τέτοιοι δήμαρχοι και τέτοιες δημοτικές αρχές; τόσο μακριά από τα προβλήματα των δημοτών που να καθυβρίζουν τους βουλευτές που προσπαθούν να τους βοηθήσουν; έμαθαν τόσα καλά από τους κομματικούς τους πάτρωνες τα fake news που δεν μπορούν στοιχειωδώς να διαφοροποιηθούν και να κρατήσουν σοβαρότητα; που να εφαρμόζουν ακόμη γκεμπελίστικες μεθόδους εναντίον εκλεγμένων εκπροσώπων των πολιτών για να υπηρετήσουν κομματισμούς και ρατσιστικές θέσεις;

Καιρός να αρχίσουμε παιδιά να δημιουργούμε τις κινήσεις πολιτών που θα συσπειρώσουν τους προοδευτικούς δημοκρατικούς πολίτες που πιστεύουν ότι αξίζει να παλέψεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση που έχει ανάγκη η Αλμωπία και η Πέλλα με βάση τις κοινωνικές ανάγκες και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων αυτού του τόπου που έμεινε πολύ πίσω (από την 5η θέση σε κατά κεφαλήν εισόδημα το 1990 στην 49η θέση σήμερα). Η στιγμή είναι καλή και συμβαδίζει με τον καθαρό διάδρομο εξόδου από την κρίση για την χώρα μετά την πρόσφατη συμφωνία στο eurogroup.

Οι γκλαμουρίστες, ανίκανοι στη διοίκηση και στον σχεδιασμό, αυτοί που δεν έχουν έτοιμη ούτε μια προμελέτη για τα προγράμματα που τρέχουν και θα τρέξουν, οι κομματικοί εγκάθετοι που εκλιπαρούν για την στήριξη της ΝΟΔΕ μέσα στον χώρο του δημαρχείου σήμερα μήπως σώσουν ότι έμεινε από τον συνδυασμό τους, οι πρόθυμοι υβριστές των ανθρώπων που πασχίζουν για αυτό τον τόπο θα βρουν απέναντι τους την μεγάλη συμμαχία της δημοκρατίας, της προόδου και της αναπτυξιακής προοπτικής.

11 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Ετοιμαστε εσεις την κινηση και θα ερθω εγω να ηγηθω ως υποψηφιος δημαρχος γιατι ξανα βουλευτιλικι δεν προκειται να δω. Γιαννη εχασες κάθε ενοια πολιτικου πολιτισμου. Είναι να στεναχωριεται κανεις για την εικονα που παρουσιαζεις ολες αυτές τις μερες. Απογοητευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

      Διαγραφή
  2. ειναι καρναβαλι.τωρα μολισ περιστατικο οσο πηγαινε αρδαιωτησ στο μαγαζι του πανω απο σαριτσα απλοσ ανθρωποσ γιαννη μου χρηστο μου.οταν τον πετυχε αυτες τισ μερεσ στο δρομο και του πε γεια σου γιαννη στραβομουτσουνιασε .ο λογοσ?δεν τον ειπε κυριε βουλευτα!!!!!Α ΡΕ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,ΨΕΥΤΙΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΓ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕ ΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SIGA MIN SKISEI KANENA KALSON NA PEOSEXEI.OI PSEYTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια οσο σχολιαζουμε δινουμε αξια σε ενα ατομο, που θεωρω μηδενικο, απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια γιατι δεν τον συυμβουλεβει καποιος. Τον θεωρουσαμε αξιολογο. Είναι οντως ένα προσωπο που ειχε καλη εικονα. Γιατι βαλθηκε να την χαλασει. Τι εχει παθει; Τοσο πολύ αλλαζει ο ανθρωπος με την καρεκλα. Γιαννη με αγαπη στα λεω. Αληθεια. Προσπαθησε να αλλαξεις αυτή την εικονα που δημιουργησε. Η δημοτικη αρχη είναι εκλεγμενη όπως και εσυ. Τι πραγματα είναι αυτά που κανεις;;; σου λεει κανεις από τους γυρο σου την αληθεια;;;; ξερεις τι λενε στην αριδαια για σενα;;; γιαννη συνελθε. Δεν είναι συμπεριφορες αυτές. Βγες και ζητα συγνωμη. Ηταν ολεθριο λαθος αυτές οι ανακοινωσεις. Εσυ ησουν πολιτισμενος. Πως εγινες ετσι;;; γιαννη επανορθωσε οσο είναι καιρος. Όλα αυτά στα λεω πολύ φιλικα γιατι σε στηριζω. Ξερω τον αγωνα σου όμως αδικησες καταφορα τον εαυτο σου. Γιαννη συνελθε και ζητα συγνωμη. Όχι μονο από τον δημαρχο αλλα κυριως από τους δημοτες που τους προσβαλεις βαναυσα με την συμπεριφορα σου.
    Α.Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pion agona more oute o idios den pisteye oti vgike vouleytis katala8os egine eleos pia me ton kirio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε γυρω του δεν εχει καποιον να τον συμβουλεψει; ποιος εισαι ρε Γιαννη; μιλας μιλας μιλας λες κ εφερες την προοδο στην Αλμωπια, ο Καρασμανης δυο εκατομυρια εδωσε και κανεις δεν μιλησε, συνελθε παλλικαρι μου συνελθεεεεεε (αν και δεν το βλεπω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΚΟΜΑ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;) ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ (ΟΓΑ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ;
    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΗΦΑΚΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟ 2015 (ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ). ΞΑΝΑ Μ@Λ@ΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα τα λες φιλε.ειναι εικκονα του.μια ψευτικη εικονα αυτο που σας ειχε παρουσιασει.οσο περναει ο καιρος βγαινει ο πραγματικος εαυτος.ποσο να υποκριθεις ποσο να κοροιδεψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News