Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Κατηγορηθήκαμε ότι κάναμε τουρισμό... Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους!»

ΑΝΟΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ 17,2% ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΤΟ 2016! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!

Μια προσπάθεια κρίνεται κι από το αποτέλεσμα. Όταν λοιπόν το αποτέλεσμα είναι τόσο σημαντικό και καταγράφεται σε επίσημα στοιχεία, τότε η προσπάθεια δικαιώνεται.

Το έργο που γίνεται στα Λουτρά τα τελευταία χρόνια, αποτυπώνεται πλέον και στα νούμερα. Πέρσι δηλώσαμε ότι η Δημοτική Επιχείρηση βρίσκεται σε καλά χέρια και αυτό αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο. Μια επίσκεψη στα Λουτρά, θα πείσει και τον πιο δύσπιστο.

Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που εργάζονται σκληρά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας. Εύχομαι του χρόνου τέτοιον καιρό να μιλάμε για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση στην επισκεψιμότητα και για μια Λουτρόπολη που προσαρμόζεται σταδιακά στα Ευρωπαϊκά δεδομένα.

Κατηγορηθήκαμε ότι πήγαμε στην Πορτογαλία για «τουρισμό». Αν κάποιοι αντιλαμβάνονται τις Συνεδριάσεις του Δικτύου Ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων στο οποίο εντάξαμε τα Λουτρά, ως «τουρισμό», τότε καλώς πράττουμε γιατί τα αποτελέσματα των επαφών μας σε όλο τον κόσμο μιλάνε από μόνα τους. Η δική μας Διοίκηση είναι αυτή που θα φέρει εκπροσώπους Λουτροπόλεων από όλο τον κόσμο να συνεδριάσουν στο Δήμο μας.

Εμείς συνεχίζουμε και ξέρουμε ότι σε αυτή την προσπάθεια έχουμε τους συμπολίτες μας που ονειρεύονται μια Αλμωπία που με πυλώνα τα Λουτρά θα αναδείξει κάθε γωνιά της και κάθε δυνατότητα τουριστικής ανάπτυξης.

2 σχόλια:

  1. η ανάπτυξη των Λουτρών γίνεται λιθαράκι λιθαράκι από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον δήμαρχο κ στην ομάδα του,θα προτιμούσα όμως να υπήρχε κ η ίδια άνοδος στην πληρότητα των ξενοδοχείων η οποία κινείται αντίθετα με την άνοδο των Λουτρων,μακάρι ο δήμαρχος να καταφέρει να βάλει όλους τους επαγγελματίες του τόπου που έχουν επενδύσει πάνω στον τουρισμό στο ίδιο τραπέζι,μόνο ετσι θα λυθούν τα προβλήματα κ θα υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη κ επίλυση των προβλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News