Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας σε Πολυκάρπη - Ξιφιανή

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ - ΞΙΦΙΑΝΗ

Συνεχίζουμε με τις ασφαλτοστρώσεις αγροτικής οδοποιίας από τη σημαντική χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής Πέλλας Γεώργιος Καρασμάνης. Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου 3,5 χιλιομέτρων περίπου.

Στις φωτογραφίες βλέπετε το τμήμα της Πολυκάρπης που συνδέει μάλιστα με την Ξιφιανή, όπου έχει γίνει ήδη η υπόβαση και σύντομα θα πέσει άσφαλτος.

Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται σε περίπου 400.000 ευρώ.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News