Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Σηφάκης σε Δήμαρχο Αλμωπίας: «Θα μεταφέρω στην Υπουργό την αλλαγή της θέσης σας»

"Δικαίωμα σας να κλείνετε τα μάτια στην πραγματικότητα και να φοβάστε την διαφορετικότητα. Ο καθένας κρίνεται από τους πολίτες"

Απάντηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη στον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο για το θέμα της ίδρυσης πρότυπου καταυλισμού:

«Κε Μπίνο,

Mπορείτε να αλλάζετε θέση όποτε θέλετε, μη πάτε όμως να βγάλετε 50 ανθρώπους που ήταν μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Υπουργού Θεανώς Φωτίου κουφούς ή βλάκες, όπως και πέντε έξη ανθρώπους στο γραφείο σας πριν μια βδομάδα.

Δικαίωμα σας να κλείνετε τα μάτια στην πραγματικότητα και να φοβάστε την διαφορετικότητα. Ο καθένας κρίνεται από τους πολίτες.

Θα μεταφέρω στην Υπουργό την αλλαγή της θέσης σας». 

Διαβάστε τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο Δήμαρχος (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

10 σχόλια:

  1. Κυρ Γιάννη 10 εκατομμύρια Έλληνες άκουσαν τον "Μεγάλο νταουλιέρη" να υπόσχεται "πρόγραμμα Θεσσαλονίκης", σκισίματα μνημονίων κλπ.
    Όταν μεταφέρετε στον Υπουργό την αλλαγή θέσης του Δημάρχου, σκεφτείτε λίγο πόσο σταθεροί είσαστε εσείς στις υποσχέσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε Σηφακη, μιλάς για για κωλοτουμπες. Εσείς το όχι το κάνατε ναι. Ότι σας δίνουν το υπογράφεται χωρίς να το διαβάσετε. Έχεις τα μούτρα και μιλάς. Κωλοτουμπα ε Κωλοτουμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σηφακη θα μας τρελάνεις η Αλμωπία βογκαει απο ανεργία η αγροτες έχουν χάσει παραγωγές κι εσυ ασχολείστε με τους τσιγγάνους τραβά ρε στο χωριό σου θα το πεις και στην Φωτίου ότι άλλαξε γνώμη ο δήμαρχος εσυ το οχι το κάνατε Ναι τα ψωμιά σας τελειώνουν εσύ και η υπόλοιποι καταστρέψατε την Ελλάδα σας φτύνουν και νομίζετε ότι βρέχει.Αν θες τόσο πολύ τούς Ρομά να τούς πάρεις σπίτι σού.Μπράβο δήμαρχε έτσι στα αυτιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΧΛΑΠΑΤΣΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΙΟΡΗ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ζηλεψες το μενιδι βουλευτα ? εχεις παει καθολου εκει ?
    με αφορμη το τραγικο περιστατικο εμπνευστικες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σηφακης προς μπινο:τιιιι;;δεν τους θελεις;;ολα στην κυρια θα δεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καποιος συνεχιζει της μαλακιες, αντι να κανει γαργαρα το τραβαει το θεμα...... εεεεε τελικα εισαι μπουμπουνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κυριε Σηγακη οπως αναφερθηκε και στο πιο πανω σχολιο ο κυριος navaras η ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΕΙΝΑΕΙ θες να κανεις κατι καλο και να ξανα βγεις βουλετης η να σε θυμουνται ολοι εδω οτι εκανες εργο για την ΑΛΜΩΠΙΑ μας φερε 1 μικρο ΤΕΙ τοσα δαση και αγρους εχουμε δεν μπορει να ερθει να ΤΕΙ π.χ. γεωπωνιας εδω ειμαστε απο τις πιο αδικιμενες πολεις στην ελλαδα δεν λεω να γινουμε και ΙΩΑΝΝΙΝΑ αλλα ενα ΤΕΙ 40 θεσεων ετησιως μπορει να βοηθησει στην αναπτυξη τις πολεις μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News