Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Νέος Πρόεδρος του Αλμωπού ο Παναγιώτης Κοτίδης; Ποιοι θα συμμετέχουν στη νέα Διοίκηση;

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Θετικές είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia News οι εξελίξεις στον Αλμωπό. Όπως όλα δείχνουν, η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας θα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως, αναφέρουν ότι Πρόεδρος θα αναλάβει ο Παναγιώτης Κοτίδης, που έχει δώσει θετικά δείγματα στη Νίκη Βορεινού, ενώ κεντρικούς ρόλους θα αναλάβουν ο Νάσος Μποτσφάρης –πρώην Πρόεδρος του Άρη Λουτρακίου, καθώς επίσης και τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης Μπαλκατζής και Παντελίδης.

Καθοριστικής σημασίας θα είναι η συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. του απερχόμενου Προέδρου Κώστα Γάτσου. Όλα αυτά βέβαια θα δούμε κατά πόσο ευσταθούν στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας.

2 σχόλια:

  1. Μακαρι,ενα σοβαρο,εξυπνο,τιμιο παιδι που αγαπαει το ποδοσφαιρο και εχει αποδειξει εκτος των αλλων και την οργανωτικοτητα του στην Νικη Βορεινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητέ κύριε καραγιαννίδη σημαντικός είναι και ο δικός σας ρόλος και στάση.Βοηθήστε την ισχυρότερη, ιστορικότερη, μεγαλύτερη, σημαντικότερη ποδοσφαιρική ομάδα που ανέδειξε ο τόπος μας με όλες σας τις δυνάμεις,πραγματικά όμως όλες.Καλή συνέχεια απ το Βούπερτλα Γερμανίας.Τον Αυγουστο θα τα πούμε από κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News