Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Εγώ τους συνεργάτες μου πάντοτε τους τιμώ! Ας απολογηθούν αυτοί που τους τίμησα και λένε διάφορα σήμερα!»

Εικάζουμε, ότι αναφέρεται σε όσους συμμετείχαν ενεργά στη Διοίκηση μέσα από κορυφαίες θέσεις και σήμερα που δεν κατέχουν κάποιο αξίωμα διαχωρίζουν τη θέση τους

"ΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΣΑ"

«Εγώ τους συνεργάτες μου πάντοτε τους τιμώ και δεν αλλάζει αυτό. Ας απολογηθούν αυτοί που τους τίμησα και λένε διάφορα σήμερα. Ας τα λέγανε όταν τους τιμούσα… Ο καθένας θα κριθεί».

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στον «διαφωνούντες» που κατά τα προηγούμενα χρόνια άσκησαν εξουσία.

Εικάζουμε, ότι αναφέρεται σε όσους συμμετείχαν ενεργά στη Διοίκηση μέσα από κορυφαίες θέσεις και σήμερα που δεν κατέχουν κάποιο αξίωμα διαχωρίζουν τη θέση τους.

9 σχόλια:

  1. Εννοείται ότι ο καθένας θα κριθεί και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει!!κοντός ψαλμός αλληλούια μπινο θα πάρεις και εσύ αυτό που αξίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχε όταν τους τιμουσες ειχαν θεση. Τοτε δεν μιλουσαν γιατι δεν θελαν να την χασουν. Τωρα ξαφνικα γινανε αντιφρονουντες λες και δεν ξερουμε τι παιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αντιφωνουντες ειναι αρκετοι αλλα το κινητρο ειναι διαφορετικο στον καθενα.αυτο που ξερω ειναι οτι ο εγωισμος και η φιλοπρωτια εμποδιζουν τη σωστη και λογικη σκεψη,με συνεπεια την οπισθοδρομιση και τη μετριοτητα.

      Διαγραφή
  4. Δήμαρχε είσαι μάγκας. Πρέπει να καταλάβουν ο Μπάτσης και ο κετικιδης οτι μόνο χαμένοι ειναι όταν ταυτίζονται με Βεσκο χουρσογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τους ταυτιζεις..ωστοσο δεν ειναι οι χαμενοι(μπατσης κ κετεκιδης).-πισω εχει η αχλαδα την ουρα!

      Διαγραφή
    2. ...και μπροστα την π..... μικρε, γι αυτο 1.49 προσεχε, αλλο ουρα και αλλο π...

      Διαγραφή
    3. Για να μιλάς για π..... Κάτι ξέρεις παραπάνω εσύ 3.55 έχεις και μια αλφα εμπειρία από την πίσω πόρτα βέβαιος βέβαιος

      Διαγραφή
    4. το "αλφα εμπειρια" ειναι ολα τα λεφτα, φωναζει οτι εισαι ντιπ για ντιπ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News