Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Δράσεις του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «ΑΡΙΩΝ»

Ανακοίνωση

Μετά από μία πετυχημένη εμφάνιση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής "ΑΡΙΩΝ" της Αριδαίας - Αλμωπίας στην χορωδιακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαϊδα στις 14-05-2017 κατά την γιορτή της μητέρας, προσκαλούμε τους φίλους μας, να λάβουν μέρος στην ημερήσια εκδρομή που θα γίνει στην πόλη της Καστοριάς στις 02-07-2017 στα πλαίσια εκδήλωσης. Θα ακολουθήσει συνεστίαση. Αναχώρηση στις 16:00 μπροστά στο Ξενιτίδειο.

Περισσότερες λεπτομέρειες
Αναστάσιος Μπέτσος, Πρόεδρος συλλόγου, τηλέφωνο:6944665390
Σάββας Λαζόπουλος, γραμματέας: 6980971788

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News