Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

«Ώρα μηδέν» για τον Αλμωπό: Σε διοικητικό αδιέξοδο η ομάδα - Αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα ο Γάτσος

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης

Σε διοικητικό αδιέξοδο έχει περιέλθει ο Αλμωπός Αριδαίας, επιβεβαιώνοντας με τον χειρότερο τρόπο το ρεπορτάζ του Aridaia News. Κατά την επαναληπτική Γενική Συνέλευση διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να συμμετέχει σε μια νέα Διοίκηση.

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο απερχόμενος Πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Γάτσος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει στο νέο σχήμα ωστόσο θα βοηθήσει την προσπάθεια. Ωστόσο, ο κ. Γάτσος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέα Διοίκηση και πως η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη σαιζόν.

Τελικά αποφασίστηκε να επαναληφθεί για τρίτη φορά η Γενική Συνέλευση την Παρασκευή στις 9 το βράδυ, με στόχο τη δημιουργία μιας Διοίκησης 25 ατόμων (αν βρεθούν) που θα ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια.

Σε επόμενη ανάρτησή μας, δείτε αποκλειστικά στο Aridaia News ολόκληρο το βίντεο της Γενικής Συνέλευσης!











13 σχόλια:

  1. krima gia olous kai eidika gia autous pou paratan thn omada eno eixan gemisei me oneira kai elpides olous akrivos ena xrono prin sta panygiria ths anodou methontas apo thn protognori parousia tou kosmou kai tazontas pali PROTATHLIMA ....to sosto tha htan na fygeis opos hrthes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτεινω να ζητησετε απο τον προεδρο των Σαρακηνων να παρει την ομαδα, να κανει συνχωνευση των 2 ομαδων και να κατεβει σαν Αλμωπος Σαρακηνων στη Γ εθνικη.....

      Διαγραφή
    2. σοβαρψου ρε μαλακα 11.14, εδω μιλαμε για ιστορια και οχι για κομητη μαλακα, αυτος ακομα τωρα βιζαινει βλακα α βλακα, προσβαλεις ολοκληρο Αλμωπο με ανθρωπους που δεν τους ξερει ο γειτονας βλακα α βλακα.

      Διαγραφή
  2. Μετά την περσινή συγκέντρωση στην Ευξεινο λέσχη, και την παρουσία τόσο πολύ κόσμου, την αισιοδοξία που πηγαζε από την καινούργια διοίκηση, πίστευα ότι κάτι καλό θα γινόταν σ αυτή την ομάδα, δυστυχώς τίποτα. Είτε ότι δεν υπήρχε στόχος, είτε ότι κάποιοι ήταν ανεπιθύμητοι,είτε η μη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο φέρανε κατά εμένα αυτό το αποτέλεσμα. Ένας Μποσακος δεν φέρνει την άνοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια λεπτομέρεια απέχει το καλό απ το κακό. Η παρουσία Γάτσου επισκιάζει τα πάντα.Η απουσία του αμαυρώνει τα πάντα.Πολλά τα συμπεράσματα: π.χ. μόνο τέτοιου μεγέθους πρόεδροι μπορουν να τραβήξουν την ομάδα ψηλά.Το παραδεχόμαστε και το χωνεύουμε όλοι καλά καλά.Ας μάθουμε όλοι οι κοντοί που λέμε θεωρίες(κι εμένα βάζω μέσα) ότι χωρίς τέτοιους γίγαντες δεν γίνεται χαίρι.Ότι κι αν γίνει να θυμόμαστε πάντα τις αλήθειες.Ευχαριστούμε το πρόεδρο για όσα πρόσφερε αλλά μας έκανε ένα μεγάλο κακό: Ανέβασε πολύ τον πήχυ ! Πολύ όμως.Άντε να τον φτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος φταιει γι αυτο; μηπως οι φιλαθλοι; μηπως οι ποδοσφαιριστες; το εργο το ξαναειδαμε στο Λουτρακι...κι εκει την κοπανησε ο μεγαλος...ενταξςι εβαλε λεφτα...αλλα τι αφηνει πισω του; Μια ομαδα με 7 εισητηρια ..με 10 δελτια τοπικων, που κι αυτοι μετα την απαξιωση απο την ιδια τη διοικηση θα αποχωρησουν...ποιος φταιει λοιπον...κυριοι αποτυχατε παταγωδως...παραδεχτειτε το. Ολη η ευθυνη ειναι δικη σας...Κυριε Γατσο ξοδεψατε αναιτια ενα σωρο λεφτα σε ποδοσφαιριστες και προπονητες πι κποιοι ηταν κατωτεροι των περιστασεων....Τωρα τολματε και λετε θυμωμενα " ΦΕΥΓΩ"...οχι κυριε, εχετε υποψρεωση να παραμεινετε κι ας μη βαλετε χρηματα...πρεπει να γευθειτε κι εσεις την απαξιωση...αυτη με την οποια ταίσατε ( οχι εσεις), αλλα οι παραγοντες σας, τους φιλαθλους και τους τοπικους ποδοσφαιριστες...επειδη θεωρω οτι εισαστε ανδρας με ηθος και αναστημα περιμενω να παραμεινετε στο ποστο σας...ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΦΑΝΕΙΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  4. ρε παιδια ο Δήμαρχος δεν μπορεί να βοηθήσει δυναμικά? στην Έδεσσα ο Γιάννου και στη Χαλάστρα ο Φωτόπουλος σαν Δήμαρχοι αυτοί οργανώνουν και βοηθάνε τη μεγαλύτερη ομάδα του Δήμου τους.Στην Αριδαία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩΣΕ 6.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

      Διαγραφή
    2. σιγά μην έδωσε και 1.000.000

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω τι έκανε ο Φωτόπουλος στην Χαλάστρα, αλλά στην Έδεσσα 7 χρόνια είναι δήμαρχος ο Γιάννου, και ήταν το μεγαλύτερο διάστημα παραμονής του Εδεσσαικού μακριά από Εθνικές κατηγορίες. 7 Χρόνια τοπικό, διότι ο Γιάννου έβαζε στην διοίκηση του Εδεσσαικού τον ανηψιό του και τον συμπέθερο του τον Τσεπτιμπη. Μηδέν συνεισφορά φέτος. Μόνο φωτογραφίες στους πανυγηρισμούς. Όπως πάντα.

      Διαγραφή
  5. Se topiko epipedo ine pio eykola,exis kai thn dietisia pu boithaei na anebeis pros ti omos? Kathiste ekei me ton edessaiko parea eseis xronia tora exete kseftilisei to topiko protathlima me ta onira sas alla kai tus antropus pu bohthun sthn asfalh proothisi afton.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προφανώς ο φίλος ο 11.48 εννοεί ότι ο Γιάννου π.χ. στον Εδεσσαικό μόνο στην είσοδο του γηπέδου εισιτήρια δεν έχει κόψει και τις φανέλες δεν έχει πλύνει.Όλα τα άλλα τα έχει κάνει.Και όχι μία χρονιά.Κάθε χρόνο.
    Εκτός όμως απ αυτό καλό είναι που μάθαμε ,ότι άλλο πρόεδρος στο τοπικό της πλάκας και άλλο Πρόεδρος με κάκαλα στη Γ εθνική.
    υγ.Είμαστε πάντα Αλμωπός και μακάρι να βρεθεί η καλύτερη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστούμε τον Γάτσο που ανέβασε τον Αλμωπα στην Γ' γιατί αλλιώς ο σουψου θα είχε ανεβάσει τον εδεσσαικό και τότε θα είχαμε τα ίδια με τους αριδαιώτες... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News