Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Με βροχή η Λαϊκορεμπέτικη βραδιά του Ακρίτα Σωσάνδρας (ΦΩΤΟ)

Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς για τα 5 δώρα που κληρώνονται θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες

Μούσκεμα τα έκανε ο καιρός στην Λαϊκορεμπέτικη βραδιά που διοργάνωσε ο Ακρίτας Σωσάνδρας χθες Κυριακή 4/6.

Τα περίπου 500 άτομα που βρέθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο της Σωσάνδρας για να απολαύσουν τους "Πλήρη Ντάξει", αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν σχετικά νωρίς λόγο της βροχής που ξέσπασε.

Παρόλα αυτά η διοίκηση της ομάδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παραβρέθηκαν έστω και για λίγο στην συγκεκριμένη εκδήλωση, τους χορηγούς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην όλη διοργάνωση και υπόσχεται παρά την χθεσινή βροχή, πως η ομάδα δεν θα τα κάνει μούσκεμα στο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

*Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς για τα 5 δώρα που κληρώνονται θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Δείτε τις φωτό:






















Πηγή:akritas-sosandras.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Ακριτα προχωρά
    σε θέλει όλη η χώρα
    Και μεις μαζί σου
    για την ανάδειξη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News