Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Εγγραφές νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλμωπίας

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ANA ΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αλμωπίας δέχονται α ιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων, για το σ χολικό έτος 2017 – 2018 , από 25 Μαΐου έως 25 Ιουνίου 201 7 για τα νήπια που έχουν γεννηθεί μέχρι 31 Μαρτίου 2015.

Προϋποθέσεις για την εγγραφή

α) Η μητέρα να εργάζεται (σε οποιαδήποτε εργασία).

β) Η ηλικία του νηπίου να είναι πάνω από 2,5 ετών .

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

1) Αίτηση (υπάρχει στο σταθμό)

2)Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, από το οποίο να προκύπτει η ηλικία του παιδιού.

3) Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού καθώ ς και φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά αν άλογα με την ηλικία του παιδιού. Επίσης πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης ( Mantoux )

4) Αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης τελευταίου έτους ή το τελευταίο εκκαθαριστικό τ ης εφορίας (σε περίπτωση που δεν υποχρεούται να υποβάλλει φ ορολογική δήλωση θα προσκομίζεται βεβαίωση της οικείας Δ.Ο.Υ.)

5) Βεβαίωση εργοδότη για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ή βεβαίωση υπηρεσίας για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα.

6) Απόδει ξη λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ για την ακριβή διεύθυνση κατοικίας.

7) Υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 (υπάρχει στον Παιδικό Σταθμό) του γονέα ή κηδεμόνα, στην οποία να δηλώνει: α. Τη γνησιότητα του αντιγράφου της φορολογικής δήλωσης. β. Τη συμμετοχή τροφείων.

8) Κάθε άλλο στοιχείο που κρίνεται απαραίτητο από το Δ.Σ., για τη διευκόλυνση της επιλογής.

Για την εγγραφή παιδιού, στο Σταθμό, αλλοδαπών γονέων εκτός από τα παραπάνω δικαιολογητικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας.

Για την επανεγγραφή απαιτούνται όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά πλην της ληξιαρχικής πράξης γέννησης του παιδιού. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς.

Πληροφορίες:

1. Δ/νση ΚΕ.Κ.Π. - Α Τότσα Βασιλική, στο τηλέφωνο - fax : 2384 0 - 21 8 30 , 23840 - 22237

2. Τμήμα προσχολικής αγωγής (Α' παιδικός σταθμός, περιοχή δασάκι) Λουλούδη Κυριακή, τ ηλ. - fax :23840 - 21442

3. Τμήμα προσχολικής αγωγής (Β' παιδικός σταθμός, περιοχή εργατικές κατοικίες) Γεωργιάδου Δέσποινα, τηλ. – fax : 23840 - 24916

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Δόντσος Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News