Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Έχετε ροδάκινα στο ψυγείο; Κάντε την πιο καλοκαιρινή μάσκα προσώπου!

Μειώνει τις ρυτίδες και ενυδατώνει την επιδερμιδα

Καλοκαίρι και μεταξύ όλων των άλλων αλλαγών που το σηματοδοτούν και το συνοδεύουν , είναι και αυτή στο ψυγείο μας! Ναι καλά διαβάσατε...Το ψυγείο μας μπαίνει σε καλοκαιρινό mood, μιας και αυτή την εποχή φροντίζουμε οι περιοσσότεροι να το γεμίζουμε με καλοκαιρινά, super δροσιστικά φρούτα!

Τι θα λέγατε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε μερικά από αυτά- και συγκεκριμένα τα ροδάκινα- όχι για να φτιάξετε κάποιο χυμό, αλλά μια τέλεια, αναζωογονητική μάσκα προσώπου που θα αφήσει την επιδερμίδα σας απαλή και λαμπερή;

Θα χρειαστείτε:

¼ ώριμο, απαλό ροδάκινο
¼ μήλο
½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο

Η προετοιμασία θα σας πάρει μόλις μερικά λεπτά:

Ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και «χτυπήστε» με το μπλέντερ μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη πάστα. Απλώστε με τα δάκτυλά σας ή κάποιο ειδικό ξυλάκι τη μάσκα στο πρόσωπό σας, προσέχοντας την εφαρμογή της γύρω από τα μάτια. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για περίπου 10-15 λεπτά. Έπειτα, με μια μικρή, βρεγμένη με νερό πετσέτα αφαιρέστε τη από το πρόσωπό σας. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Είναι μια τέλεια μάσκα προσώπου που θα φωτίσει και θα ενισχύσει τη λάμψη της επιδερμίδας σας, καθώς τα συστατικά της θα την αναζωογονήσουν και θα ανανεώσουν τα κύτταρα στην επιφάνειά της.

Δοκιμάστε τη!

---
Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News