Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Αχτίδα ελπίδας στον Αλμωπό: Συνεχίζονται οι διεργασίες για νέα Διοίκηση - Θα συμμετέχει ο Κώστας Γάτσος αλλά όχι ως Πρόεδρος

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Φως στο τούνελ που έχει περιέλθει ο Αλμωπός Αριδαίας φάνηκε στην χθεσινή, τρίτη κατα σειρά γενική συνέλευση της ομάδας, αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν νέα μέλη τα οποία θέλουν να συμμετέχουν στον σύλλογο και το κυριότερο ο κύριος Κώστας Γάτσος ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στην καινούργια διοίκηση, αλλά όχι ως μπροστάρης - Πρόεδρος.

Ο λευκός καπνός που θα σηματοδοτούσε την εκλογή νέας διοίκησης δεν βγήκε ποτέ από το Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας, φάνηκαν όμως να αλλάζουν πολλά πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη άκαρπη γενική συνέλευση.
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, στην έναρξη της διαδικασίας το λόγο πήρε ο κύριος Σταύρος Κοφτερός ο οποίος ανέλυσε κάποιες ιδέες - προτάσεις για το πως πρέπει να κινηθεί ο Αλμωπός από δω και πέρα και που πρέπει να στοχεύσει η ομάδα οικονομικά για να έχει έσοδα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αλμωπίας ο κύριος Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη να συγκροτηθεί νέα διοίκηση, εξήρε το έργο του κυρίου Γάτσου αλλά και όλης της απερχόμενης διοίκησης, μίλησε για την άριστη συνεργασία που υπήρχε και όσα πρόσφερε ο Δήμος στην ομάδα και τέλος δεσμεύτηκε να είναι ακόμα πιο κοντά στον σύλλογο και στην διοίκηση του και δήλωσε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για το καλό της ομάδας.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της ομάδας, ο κύριος Πέτρος Ζέρζης ο οποίος τόνισε πως όλα τα μέλη του Δ.Σ. δώσανε και την ψυχή τους για τον Αλμωπό και καθημερινά προσπαθούσαν για το καλύτερο.

Κάπου εκεί πήρε τον λόγο ο κύριος Γάτσος και ουσιαστικά ξεκαθάρισε πολλά πράγματα. Καταρχήν δήλωσε πως αισθάνεται το ίδιο ορεξάτος και το ίδιο ενθουσιασμένος, όπως δηλαδή ήταν και πριν ένα χρόνο όταν και η ομάδα ανέβηκε κατηγορία.
Επίσης είπε πως δεν νιώθει ούτε την ελάχιστη πίκρα για κανέναν και έκανε την αυτοκριτική του για κάποια ζητήματα που μπορεί να μην πάρθηκαν οι σωστές αποφάσεις.
Ανέπτυξε το σκεπτικό του για ποιον λόγο θέλει να αποχωρίσει από την προεδρία του συλλόγου. Έχοντας την εμπειρία πλέον αυτού του ένα χρόνου στην Γ' Εθνική κατηγορία έκρινε πως η ομάδα πρέπει να έχει έναν πρόεδρο νεαρό, ο οποίος να μπορεί να βρίσκετε επί καθημερινής βάσης στην Αριδαία, για να μπορεί να διοικεί απο κοντά την ομάδα (θυμίζουμε πως λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων ο κύριος Γάτσος λείπει πολλές ημέρες της εβδομάδας από την Αριδαία), λέγοντας χαρακτηριστικά πως "έφευγα από την Αριδαία Δευτέρα και όταν γυρνούσα την Παρασκευή μπορεί να είχε διαλυθεί το σύμπαν", κάτι το οποίο όπως είπε πως δεν θα γινόταν αν θα μπορούσε να είναι στην έδρα του συλλόγου πιο πολλές μέρες.
Και τέλος δήλωσε μετά από ερώτηση που του έγινε, πως θα είναι μέσα στο επόμενο Δ.Σ. αλλά από άλλο πόστο και όχι από αυτό του Προέδρου.

Στην συνέχεια οι κύριοι Μποτσφάρης και Κοτίδης προσφέρθηκαν να είναι τα πρώτα μέλη της καινούργιας διοίκησης(ο κύριος Μποτσφάρης για να γίνει κάτι τέτοιο είχε θέση ως προϋπόθεση από πιο νωρίς την παρουσία του Κώστα Γάτσου στην καινούργια διοίκηση).

Επίσης από την απερχόμενη διοίκηση αποφάσισαν να είναι παρόν σε ένα καινούργιο Δ.Σ. εκτός από τον κύριο Γάτσο και οι κύριοι Μπαλκατζής και Παντελίδης.

Κανένας όμως δεν ήθελε να γίνει Πρόεδρος για να αναλάβει τα τρέξει την ομάδα.

Κάπου εκεί για να βρεθεί μία λύση ξανα πήρε τον λόγο ο κύριος Γάτσος, τόνισε επειδή ακούγονται πολλά πως από την ομάδα μέχρι να βγει καινούργια διοίκηση δεν θα αποχωρήσει κανένας ποδοσφαιριστής και ζήτησε το "οκ" της γενικής συνέλευσης για να έχει την εξουσιοδότηση ο ίδιος για τα ζητήματα που θα προκύψουν από δω και πέρα, μέχρι η ομάδα να βρει τον καινούργιο πρόεδρο και τον καινούργιο αντιπρόεδρο, οι οποίοι μαζί με τους κυρίους που αναφέραμε παραπάνω να απαρτίζουν το καινούργιο Δ.Σ. της ομάδας.

Κάπου εκεί τελείωσε ο γενική συνέλευση της ομάδας, με την επόμενη να είναι στον αέρα, αφού θα πραγματοποιηθεί όταν υπάρχουν νεότερα για την καινούργια διοίκηση.

Με λίγα και απλά λόγια, ο κύριος Γάτσος παραμένει πρόεδρος, με σκοπό να βρει τον αντικαταστάτη του στην προεδρία και όταν γίνει αυτό θα συνεχίσει στο Δ.Σ. σαν μέλος.

Το πόσο εύκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο δεν το ξέρουμε, το σίγουρο ειναι πως ο κύριος Γάτσος χθες έδειξε πως δεν θέλει να αφήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού.

Δείτε τις φωτό:













4 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια σε όλους όσους δείχνουν τέτοιο ενδιαφέρον για το σύλλογο.Συγχαρητήρια και στο Δήμαρχο που συμμετείχε στη συνέλευση.Πραγματικά είναι σπουδαίοι όλοι όσοι εν μέσω τέτοιας οικονομικής κρίσης βοηθάνε την Αθλητική Σημαία της Αλμωπίας να ανεμίζει ψηλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο ρε Γάτσο.Είπαμε ότι είσαι βουνό αλλά εσύ είσαι οροσειρά ! δίνουμε τα μπράβο και στα παληκάρια με καρδιά που ξέρουν να κολυμπάνε στα βαθιά.Πολλές ιστορικές ομάδες ,πόλεις τεράστιες ολόκληρες, αδυνατούν να σταθούν στα ποδια τους. Η Αλμωπία το παλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Μπαλκαντζή ψυχάρα.Δήμαρχε εισσσ ωραίοςςς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News