Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

«Μαύρο» και στις... μπογιές ψήφισε ο Χρήστος Χουρσόγλου!

Δεν ενθυμούμαστε βέβαια αν ήταν ανάλογες οι ψήφοι του και την εποχή του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου όπου ήταν Αντιδήμαρχος Εργοταξίου. Οι πολίτες το θυμούνται…

«Μαύρο» ψήφισε ο κατ’ επίφαση ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας κ. Χρήστος Χουρσόγλου Χουρσόγλου κατά την τελευταία Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στον προγραμματισμό που αφορά προμήθεια διάφορων υλικών όπως μπογιές για τον ελαιοχρωματισμό δημοτικών κτιρίων.

Πρόκειται για μια προμήθεια απαραίτητη για το εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας, ωστόσο ο κ. Χουρσόγλου δεν την ψήφισε καθώς ήθελε να μάθει αναλυτικά σε ποια κτίρια θα χρησιμοποιηθούν οι μπογιές. Φυσικά, αυτό δεν μπόρεσε να απαντηθεί, καθώς τέτοιου είδους ανάγκες προκύπτουν έκτακτα και ο Δήμος οφείλει να ανταποκρίνεται στα σχετικά αιτήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Γι’ αυτό το λόγο γίνεται αυτός ο προγραμματισμός.

Ωστόσο, ο κ. Χουρσόγλου ψήφισε «μαύρο» κατά την προσφιλή του τακτική. Δεν ενθυμούμαστε βέβαια αν ήταν ανάλογες οι ψήφοι του και την εποχή του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου όπου ήταν Αντιδήμαρχος Εργοταξίου. Οι πολίτες το θυμούνται…

2 σχόλια:

  1. AΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ,,,ΜΑΖΙ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι τον εχεις στην επικαιροτητα ρε Σταυρο? τι ασχολησε μαζι του? φτανει πια, αναγουλιασαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News