Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Δεν... κρατήθηκε! Πολάκης: «Αγιογραφούν τον Μητσοτάκη γιατί θέλουν δάνεια από τον Κυριάκο»

Ο Παύλος Πολάκης ενημέρωσε πως… κρατιόταν, κρατιόταν αλλά μίλησε τελικά

Τι κι αν ο πρωθυπουργός παραμέρισε κομματικές μικρότητες και πήγε στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για να συλλυπηθεί τον μεγάλο του αντίπαλο, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι κι αν στο μήνυμά του μετά το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού είχε αναγνωρίσει τη συνεισφορά του στην πολιτική ζωή της χώρας, ο Παύλος Πολάκης έχει διαφορετική άποψη και την είπε λίγο πριν γίνει η κηδεία του επίτιμου προέδρου της ΝΔ.

Μόνο ως ασέβεια μπορεί να εκληφθεί η κίνηση του Παύλου Πολάκη να postαρει στο Facebook κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη λίγες ώρες πριν από την ταφή του πρώην πρωθυπουργού. Και κατηγόρησε τα ΜΜΕ πως του έκαναν, όπως είπε, την "αγιογραφία" γιατί ήθελαν… δάνεια και λεφτά από τον γιο του!

Ο Παύλος Πολάκης ενημέρωσε πως… κρατιόταν, κρατιόταν αλλά μίλησε τελικά. Και είπε: «Κρατιέμαι αλλά δεν γίνεται. Δεν είναι πολλοί που αγάπησαν ξαφνικά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (ο λαός έχει μνήμη). Είναι πολλά τα ΜΜΕ που φτιάχνουν αγιογραφίες καθώς περιμένουν διαφήμιση και δάνεια από τον Κυριάκο ...(έχει πέσει πείνα μαύρη τον τελευταίο χρόνο). Αλλά δεν ψηφίζουν μόνο αυτά στην κάλπη το 2019.....», έγραψε.

2 σχόλια:

  1. καταστρεψατε τον λαο ρε Πολακη, μου κανει εντυπωση που τολμας να βαζεις τετοιους ηγετες στο στομα σου, ευχομαι το θεο ποτε μη βρει τη χωρα τετοιο κακο, ριμαχτηκαν τα παντα δεν αφησατε τιποτα ορθιο, αν και το λυπαμαι το σαλιο μου φτου σου κοπανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειπε η μύγα στόν ελέφαντα "κανε στην άκρη γιατί θά σέ γαμήσω" χα..χα..χα... μίλησε ο Πορδάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News