Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Συναγερμός στη Νίκαια – Πληροφορίες για εκρηκτικά σε παλέτα που παραδόθηκε σε πλοίο

Μέλη του πληρώματος του πλοίου Azamara Quest ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές

Συναγερμός σήμανε πριν από μερικά λεπτά στο λιμάνι της Νίκαιας όταν υπήρξαν πληροφορίες για εκρηκτικά σε παλέτα με εμπορεύματα που παραδόθηκε σε πλοίο στο λιμάνι της πόλης.

Μέλη του πληρώματος του πλοίου Azamara Quest ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές μονάδες της αστυνομίας, της αντιτρομοκρατικής και πυροτεχνουργοί ενώ το σημείο του λιμανιού έχει αποκλειστεί από στρατιωτική μονάδα.

Σημειώνεται πως το Azamara Quest είναι κρουαζιερόπλοιο το οποίο είχε ως έναν από τους προορισμούς του τη Νίκαια.

Το πλοίο όπως μεταδίδουν Γαλλικά μέσα πριν τη Νίκαια είχε ως σταθμό την Βαρκελώνη ενώ το επόμενο λιμάνι του ταξιδιού του είναι το Portafino της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News