Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Κώστας Καζάκος: Προδότες οι νέοι που φεύγουν για να δουλέψουν στο εξωτερικό (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα νέα παιδιά είναι καταπληκτικά, είναι πιο προχωρημένα, αλλά δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες που είχαν οι προηγούμενοι»

Μια δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις έκανε στην εκπομπή Happy Day o πασίγνωστος ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, Κώστας Καζάκος.

«Τα νέα παιδιά είναι καταπληκτικά, είναι πιο προχωρημένα, αλλά δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες που είχαν οι προηγούμενοι», είπε και συμπλήρωσε: «ο νέος πρέπει να παλέψει στον τόπο του... Αυτό που κάνουν οι νέοι που φεύγουν και πάνε να δουλέψουν στο εξωτερικό είναι στην ουσία προδοσία».
.

14 σχόλια:

  1. Ελα να σου δωσω 400€ το μηνα να ζήσεις εσυ εδω έξυπνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προδότης είσαι εσύ που μαζί με την φσσιστο αριστερή κυβερνηση σας πουλήσατε την πατρίδα μας συμπεριλαμβανομενοι και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. !!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μας ρε μπάρμπα που θα καθίσω εδώ και να θάψω τα νιάτα μου. Προδοσία είναι αυτό που κάνατε εσείς οι «μεγάλοι» που μας κλέψατε το μέλλον και τα όνειρά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε μας ρε μπάρμπα να πούμε την προδοσία εσείς τη φέρατε φάγατε και ήπιατε στις πλάτες του λαού γινατε σας μοσχάρια και τώρα θα μας πεις εσύ τι σημαίνει προδοσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιότιμε κύριε Καζάκο,
    η ¨κριτική¨ ειναι παντοτε ευπρόσδεκτη όταν ειναι εποικοδομητική και η ¨σύγκριση¨ πάντοτε βοηθητική οταν γινεται ορθά.
    Φτώχεια σαν επακόλουθο εθνικών ή κοινωνικοπολιτικών καταστροφών, υπήρξε σχεδόν πάντοτε στην Ελλαδα. Κανεις δεν γονατιζε παλαιώτερα, και οι παθόντες αρκούνταν στα υπάρχοντα. Με λιγο εισόδημα μπορούσες να επιβιώσεις. Οι τιμές ηταν ανάλογες της κατάστασης και το κράτος αν δεν μπορούσε να βοηθήσει τους ευπαθείς, τουλλάχιστον δεν τους ¨πίεζε¨. Σημαινει, ο φτωχός και με ενα μεροκάματο μπορούσε να ψευτοζήσει στο φτωχικό του, και να επιβίωνε.
    Σήμερα η στάση πλεον του κράτους απέναντι στον πολίτη ειναι άκρως επιθετική και εχθρική, (και πως να μην ειναι αυτο όταν κατευθύνεται πλεον απο ξενες και ... εχθρικές θα ελεγα δυνάμεις που ουδεμία ευαισθησία για τις λαικες μάζες εχουν, παρα για τα ταμεία των κρατών τους) και όποιος δεν ανταποκρινεται αφήνεται στο έλεος της μοίρας του. Οι τιμές παρεμειναν οι ιδιες πριν την κριση, απλησιαστες για τους ευπαθείς, το δε καταφυγιο του καθενός, η οικια του, εγινε αντικείμενο φορολογικού αφαίμαξης, που οχι μονο δεν προστατεύει τους παθόντες αλλα τους δυσχεραίνει επιπλεον την θεση επάκρως.
    Η υπόθεση εύρεση εργασίας δεν ειναι πλεον θεμα κόπου αναζήτησης, αλλα μονόδρομος που οδηγεί σε αδιέξοδο.
    Τα παλαιώτερα τα χρονια τετοιου ειδους καταστάσεις, επακόλουθο συνήθως πολέμων η προσφυγιάς, ειχαν ενα βραχυπρόθεσμο χρονοδιάγραμμα εξόδου απο την κρίση. Σήμερα μιλαμε για άγνωστο παράγοντα.
    Μια ολόκληρη γενιά κύριε Καζακο, παει χαμένη. Χαμένα και τα ονειρά της για ευημερία. Χαμένος και αυτός ακόμη ο πόθος για ίδρυση οικογένειας και απόκτηση τέκνων. Για την πρόνοια και εξασφάλιση των ημερων του γήρατος, δεν μιλαμε, αυτο κατατάχθηκε στα ειδη πολυτελείας. Ακόμη και αυτη η προληπτική υγειονομική φροντίδα εγινε πολυτέλεια.
    Λοιπόν εσεις τι θα κάνατε αν είσασταν στην θέση κάποιου νεου, διχως χρηματα διχως στεγη ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ !!! προπαντων ΔΙΧΩΣ πλέον την κοινωνική συνοχή του ... τότε. Βλεπετε τα πραγματα αλλαξαν κατα πολύ απο τον καιρό σας.......
    Σας ειχα πολύ σε υπόλληψη και λυπούμαι που το λεω αλλα νομίζω οτι δεν εχετε πλεον την απαραίτητη επαφη με την πραγματικότητα. Γιαυτο θα σας συνιστούσα, μην βγαίνετε στην ηλικία σας στα μεσα ενημερωσης και λετε αερολογίες.
    Αν μπορείτε και θελετε να βοηθήσετε, μιας και κρατιέστε προφανώς ακομη.... δώστε εργασία έστω και σε εναν νεαρό, ακόμη και εαν δεν την χρειάζεστε απαραίτητα, ..... τότε βοηθάτε πραγματικά την κατάσταση, και σύμφωνα με τα λεγομενά σας, προστατεύετε και κάποιον νεο να γίνει .....¨προδότης¨.
    Εύχομαι να φτάσουν στα αυτιά σας τα λεγόμενα μου.
    Μετα τιμής
    Ιωάννης Καραγιαννιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πάτε να δουλέψετε στα χωράφια. Όχι μόνο καφε και βόλτες . Σπαράγγια κεράσια ροδάκινα μήλα. 25€ μεροκάματο 2 φορές φαΐ και καφε. Παντε Γερμανία να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.33 με πτυχίο πολυτεχνειου και μεταπτυχιακό το έκανα δύο καλοκαίρια. Δε θα το κάνω συνέχεια. Άλλα είναι τα όνειρά μου που τα έθαψαν οι άθλιοι πολιτικοί

      Διαγραφή
    2. για 25 ευρώ να πας να δουλέψεις εσύ με 2 παιδιά. έφυγα γερμάνια και σώθηκα και εγώ και τα παιδιά μου. δεν εχετε ζήσει εξωτερικό και κρίνετε χωρίς να ξέρετε. γιατί αν ξέρατε θα είχατε φύγει πριν και από εμάς. αλλά αυτές τις προκαταλήψης θα πληρώνετε μια ζωή, όποτε κάποιοι εισαστε άξιοι τις μοίρας σας...

      Διαγραφή
    3. δηλαδη εσυ ρε παπαρα 9.41 εισαι στη Γερμανια? χα..χα..χα.. αντε βρε τεμπελχανα, αμα ησουν Γερμανια ουτε να κλασεις δεν θαχες ωρα, αφου ολη μερα στο ιντερνετ εισαι τεμπελχανα

      Διαγραφή
    4. Ευγενεστατε κύριε 3.53 σήμερα είναι αργία και στη Γερμανία. Μπορεί ο άνθρωπος να ξεκουραστεί και να ξεσκασει λίγο σερφαροντας

      Διαγραφή
    5. κ εσυ τωρα 6.17 τον υποστηριξες χα..χα..χα..αντε σοβαρεψου ρε φιλε, ποιον δουλευεις?

      Διαγραφή
  7. Δηλαδή, για να καταλάβω... περίπου αποδέχεστε ότι "η ξενειτιά είναι ευλογία για τον τόπο" όπως είχε δηλώσει υπουργός κυβέρνησης της δεκαετίας του 1960, τότε που έφευγαν κατά χιλιάδες και πάλι στις "φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές", όπως τραγουδούσε Ο Καζατζίδης; Οι μετανάστες έχτισαν τη Γερμανία μεταπολεμικά, την βοηθούν να υπερπλουτίζει και τώρα. Και μάλιστα μετανάστες από χώρες που και τότε και τώρα είχε πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης καταστροφής τους η ίδια η Γερμανία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News