Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Η Ζωή επιτίθεται στον Μανώλη Γλέζο: «Οδήγησε τον κατακτητή από το χέρι...»

«Προτίμησε να βάλει ο ίδιος με τα χέρια του τη σημαία του κατακτητή πάνω στο μνημείο των θυμάτων»

Βήμα πίσω δεν κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία το Σάββατο προσπάθησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο, στη μνήμη των θυμάτων της σφαγής, ωστόσο την αγνόησε ο Μανώλης Γλέζος ο οποίος και πήρε από το χέρι τον πρέσβη και του άνοιξε τον δρόμο για να καταθέσει το στεφάνι.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο στενός της συνεργάτης Διαμαντής Καραναστάσης τώρα επιτίθενται με σφοδρότητα στον Μανώλη Γλέζο για όσα έγιναν το Σάββατο.

Συγκεκριμένά η κυρία Κωνσταντοπούλου γράφει σήμερα στο Facebook για τον Μανώλη Γλέζο: «Προτίμησε να βάλει ο ίδιος με τα χέρια του τη σημαία του κατακτητή πάνω στο μνημείο των θυμάτων», ενώ παραθέτει ένα κείμενο του Διαμαντή Καραναστάση, το οποίο, όπως λέει «προσυπογράφει» και το οποίο επιτίθεται ανοιχτά κατά του Γλέζου: «Ο Γλέζος είναι ο ήρωας που πριν 76 χρόνια κατέβασε τη σημαία από την ακρόπολη. Ο Γλέζος είναι αυτός που χτες την έβαλε πίσω. Αυτή τη φορά πάνω στο μνήμα των νεκρών. Την άρπαξε και την έβαλε με μανία. Οδηγώντας τον εκπρόσωπο του κατακτητή από το χέρι», γράφει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News