Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Αριδαία: Οικόσιτο γουρούνι δάγκωσε σοβαρά νεαρό παιδί

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Έδεσσας και από εκεί λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό διαδραματίστηκε πριν από λίγη ώρα στην Αριδαία.

Συγκεκριμένα στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας, δίπλα στα λύκεια, ένα οικόσιτο γουρούνι δάγκωσε πολύ άσχημα ένα νεαρό παιδί, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει σοβαρά.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Έδεσσας και από εκεί λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

24 σχόλια:

  1. το εμαθα ειναι γειτονια μου, ειναι καποια γουρουνια ενος βουλγαρου, και θαθελα να ρωτησω καποιον υπευθηνο ειναι καταπατημενη εκεινη η περιοχη; ειναι γεματη ζωα αλογα γουρουνια κτλ, πως την πηρε εκεινη ην περιοχη; περιμενω απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν κακα ζώα μόνοι κακοί ιδιοκτήτες. Τι φταίει το γουρουνάκι;; άντε φιλόζωοι βγείτε να μας πείτε το παραμύθι σας σας έχουμε μάθει πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσενα ρε τσοκαρο ποιος σουπε οτι κατηγορησαμε το γουρουνακι; ποσο τσοκαρο μπορει νασε ρε παλιοκλανα;

      Διαγραφή
    2. Είσαι τόσο βλάκας ή τον παριστάνεις;;; ειρωνεύεται ο άλλος από πάνω τους φιλοζωους

      Διαγραφή
    3. Πρέπει να είσαι πολύ πολύ ηλίθιος ρε βλάκα, κοίτα πήγαινε ψόφα και άσε εμάς να αγαπάμε τα ζώα , αλλά και εσύ ζώο είσαι αλλά με δυο πόδια!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. εντάξει πλέον ο κάθε γραφικός είναι και φιλόζωος.

      Διαγραφή
    5. τα ζώα με δύο πόδια δεν τα αγαπάτε?

      Διαγραφή
    6. Γραφικοί και υπάνθρωποι είστε όλοι εσείς παλιό χαχόλοι κρετίνοι!!!

      Διαγραφή
  3. αν δεν ηταν κοντα ο παυλος θα το κλαιγανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καθένας κάνει ότι του κατέβει. Από που να αρχίσουμε να αναζητησουμε ευθύνες και που θα τελειώσουμε. Δεν υπάρχει άκρη.Μπάχαλο όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καθένας κάνει ότι του κατέβει. Από που να αρχίσουμε να αναζητησουμε ευθύνες και που θα τελειώσουμε. Δεν υπάρχει άκρη.Μπάχαλο όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν εισαι ελληνας μπορεις οπουδηποτε, να κανεις οτι θες! Μονο τον ελληνα κυνηγανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι οντως παρανομος ο τυπος, απλα τουμπεκι ψιλοκομενο, βουλγαρος γαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χαρά του βλάκα σήμερα...αντι να ευχηθούμε να ναι καλα το παιδάκι ειπες να πεις καμια μαλακια να περασει η ωρα.

      Διαγραφή
    2. το παιδακι ευχομαστε να εινια καλα,αλλα θα ηταν καλητερα να μην παθενε τιποτα,αν το ζωω ηταν οπως πρεπει σε σταυλο και οχι σε μια καταπαημενη αναρχα περιοχη,δεν μπορει να πηγενει και να κανει ο καθενα οτι θελει σε δημοσιο η κοινοχρηστο χωρο,στην βουλγαρια ο κυριος θα μπορουσε να το κανει αυτο/?

      Διαγραφή
    3. εξηγήσεις να δώσουν οι έλληνες που φιλοξενούν το βούλγαρο ρομα.Ο βούλγαρος μεροκάματο σε έλληνα αφεντικό δουλευει.Ποιός ειναι ο έλληνας αυτός? εκει είναι το θέμα.

      Διαγραφή
  8. Το παιδί είναι καλά? Ποιά είναι η κατάσταση της υγείας του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΕΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το γουρούνι να είναι καλά μας νοιάζει.Για τους ανθρώπους πια δεν ενδιαφέρεται κανείς.Α και μην ξεχνάμε: θέλετε να πάρετε σπίτι σας ένα αδέσποτο? είναι κρίμα να μην έχουν φαγητό σπίτι φροντίδα γιατρό νερό παιχνίδι τα καυμένα τα αδέσποτα.Είπατε τίποτε? διαφωνείτε? ο νόμος είναι μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ βρε ηλίθιε τι κάνεις για τα παιδάκια που πεινάνε , εναε που αγαπάει και πονάει ενα ζώο πονάει και αγαπάει και τα παιδιά , άλλα το το κεφάλι σου είναι κλούβιο για να μπορείς να το καταλάβεις !!

      Διαγραφή
  11. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ, ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του ζωου? έχει τις σχετικές άδειες ? το Υγιειονομικό ενημερώθηκε? απλά είναι τα πράγματα.Τόσες υπηρεσίες υπάρχουν ας δώσουν λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η παιδεια πολλων εδω μεσα...με ξεπερνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News