Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Φωτογραφίες από τον γάμο της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο

Στο πάρτι, οι καλεσμένοι φορούσαν ροζ καπελάκια με τις φωτογραφίες των νεονύμφων

Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου. Στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, το οποίο βρίσκεται στην οικία Θεοδωρίδη στη Μύκονο, με φόντο τα καταγάλανα νερά, η Δούκισσα και ο Δημήτρης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η νύφη έλαμπε μέσα από το υπέροχο νυφικό της Σήλιας Κρηθαριώτη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Νίκο Νομικό.

Ο γαμπρός δεν κατάφερε να κρύψει την ανυπομονησία του για να αγκαλιάσει τη γυναίκα της ζωής του, όταν έφτασε η Δούκισσα, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Σήμερα γάμος γίνεται». Η όμορφη Δούκισσα μετά βίας συγκράτησε τα δάκρυά της από τη συναισθηματική φόρτιση της ημέρας. Στο πλευρό της, ο Δημήτρης έστεκε χαμογελαστός.

Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο Panormos. Το σκηνικό ήταν μαγευτικό. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έφτασε στον χώρο με συνοδεία τυμπάνων ενώ ένα show με φωτιές εντυπωσίασε τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Στο πάρτι που δόθηκε τραγούδησαν οι Melisses που κράτησαν το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρωινές ώρες. Οι καλεσμένοι φορούσαν ροζ καπελάκια με τη φωτογραφία της Δούκισσας και του Δημήτρη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News