Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Επιστολή διαμαρτυρίας πολιτών της Αριδαίας: «Είναι έγκλημα η κοπή δέντρων»

Επιστολή διαμαρτυρίας: «Είναι έγκλημα η κοπή δέντρων»

Όλοι οι περίοικοι του πάρκου, στο οποίο γίνεται ανάπλαση από το Δήμο Αλμωπίας, είμαστε αναστατωμένοι και εκφράζουμε την εντονότατη διαμαρτυρία και αγανάκτησή μας, γιατί σύμφωνα με την εκτέλεση του έργου ανάπλασης – αναβάθμισης παιδικής χαράς στο πάρκο που βρίσκεται νότια της Πολεοδομίας, στο Ο.Τ. 81Α, αποφασίστηκε η κοπή τεσσάρων μεγάλων και ακίνδυνων δέντρων, μεταξύ των οποίων και ενός πλατανιού, για να γίνει παιδική χαρά.

Θεωρούμε εγκληματικό να κόβονται δέντρα μέσα στον αστικό ιστό, στη σύγχρονη εποχή που όλοι αποζητούμε το πράσινο.

Είναι απορίας άξιο γιατί οι μελετητές του Δήμου αποφασίζουν ελαφρά τη καρδία την κοπή δέντρων.

Κάνουμε έκκληση στο Δήμο Αλμωπίας και στο Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτριο Μπίνο και ζητούμε να μην κοπούν άλλα δέντρα και προπαντώς το πλατάνι και να πραγματοποιηθεί η παρέμβαση κατά τρόπο που να σεβαστεί την υφιστάμενη κατάσταση των δέντρων. Ήδη μετά βαθιάς λύπης μας αντικρίσαμε εχθές ένα εκ των τεσσάρων δέντρων κομμένο. Ήδη το πάρκο έχει ερημώσει, πόσω μάλλον αν κοπούν και τα άλλα δέντρα.

Ο σεβασμός στη φύση και ειδικά σε αιωνόβια δέντρα, όπως είναι το πλατάνι, είναι δείγμα πολιτισμού.

Σε καμία ευρωπαϊκή πόλη δεν θα κοβόταν ένα πλατάνι για να τοποθετηθούν πάνω του παιχνίδια παιδικής χαράς που σε λίγα χρόνια θα έχουν καταστραφεί. Πολύ περισσότερο που στο συγκεκριμένο πάρκο υπήρχε παιδική χαρά, η οποία είχε κατασκευαστεί σχετικά πρόσφατα.

Τέλος, διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για τη σκόνη που μας έχει πνίξει τους τελευταίους μήνες εξ αιτίας των εργασιών που γίνονται στους δρόμους για το αποχετευτικό. Ήρθε το καλοκαίρι και δεν τολμούμε να ανοίξουμε τα παράθυρά μας. Η αποκατάσταση των δρόμων θα έπρεπε να είναι η προτεραιότητα του Δήμου τη δεδομένη χρονική στιγμή και όχι η εξαφάνιση και άλλου πράσινου που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητά μας.

Οι διαμαρτυρόμενοι:
Βάσω Χατζηματθαίου
Αναστάσιος Γκέρδης
Γρηγόρης Προκοπίδης
Στέλιος Πιλάτος
Θεοδώρα Σαχίνη
Γιώργος Τσιμπουκτσής
Νικόλαος Σύρμαλης
Ελπίδα Χρυσίδου
Παλάνδρου Κωνσταντίνα
Άννα Εμμανουηλίδου
Γιώργιος Μπάτσης
Δημήτρης Γκέρδης
Πέτρος Αμύντας
Αναστασία Μαραγκού
Αγγέλικα Μπάτση
Ηλίας Βαρδάρης
Δέσποινα Ανθοπούλου
Αικατερίνη Βαρδάρη
Μαρία Μουρατίδου
Σπύρος Μουρατίδης
Αναστάσιος Γιούτης
Θωμαή Χρυσίδου
Δημήτρης Χατζηματθαίου
Αθηνά Παρτσανάκη
Ευστάθιος Χρυσίδης
Γεώργιος Δούμος
Ειρήνη Δούμου
Γεώργιος Κωνσταντίνου
Ευθυμία Τσιπιτσόγλου
Σαβρανίδου Ελένη
Κατερίνα Προκοπίδου
Μαρία Χατζηματθαίου
Παναγιώτης Δημόπουλος
Μανδαλάς Δημήτριος
Παγώνα Παπαβασιλείου
Γεωργία Δέκκου
Ιωάννης Χαλκίδης
Ευθαλία Χρυσίδου
Παναγιωτελίδου Ελένη
Ευθυμία Τσιπουτσιόγλου
Αναστάσιος Χαμαλίδης
Κωνσταντίνα Κωτίδου
Χρήστος Αμύνδας
Φανή Αμύνδα

52 σχόλια:

  1. ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΞΙΛΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΜΕ.΄ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΘΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ. Η ΕΔΕΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ. Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ.

      Διαγραφή
    2. Τι θα σηκωσει το πλατανι; τσιμεντο πλακακια τι; παιδικη χαρα θα γινει υποτιθεται, αμμο και παιχνιδια χρειαζονται τα παιδια, επαφη με τη φυση και σεβασμο στη φυση.Το πλατανι αυτο μεγαλωσε μαζι με τα παιδια μας με προτροπη απο τους γονεις να το προσεχουν να μην το πειραζουν να μην το χτυπουν και απο μια σταλια δεντρακι εγινε ενα τοσο ομορφο δεντρο για να παιζουν στη σκια του τα παιδια των παιδιων που μεγαλωσαν μαζι του.

      Διαγραφή
  2. Τι σχεση εχει η σκονη ρε παιδια;;;; τα μπερδευετε λιγο νομιζω………. Κατι δεν μου αρεσει……….. δεν θελετε να γινει η παιδικη χαρα;;;;;; αν είναι πειτε το στον δημαρχο για να την κανει στην γειτονια μου. Ειχατε συνηθισει στιν απραξια των προηγουμενων και τωρα σας ενοχλει η σκονη των εργων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχομαι ολους τουσ υπογραφοντες να τους δω στισ εκλογες σε καποιο ψηφοδελτιο. να δοκιμαστους και αυτοι και να τα κανουν ολα σωστα. στα λογια ολοι καλοι ειναι.....

      Διαγραφή
    2. Η σκονη απο τους δρομους ενοχλει οχι απο τα εργα στο παρκο. Ζητησαμε να ασφαλτοστρωθουν πρωτα οι δρομοι να αναπνευσουμε ελευθερα που ηρθε το καλοκαιρι και δεν τολμαμε να ανοιξουμε τα παραθυρα.

      Διαγραφή
  3. tosa xronia den exoyme mia paidiki xara na paizoyn ta paidia mas. afiste toys anthropouys na kanoyun ena ergo ths prokopis./ gia ola exete apopsi. ola ta xerete. stin edessa den blepete ti paradeisos egine????? sigoyra einai krima to platani omws an meinei tha katastrepsei ola ta ypoloipa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απαράδεκτο να κόβονται δέντρα και ειδικά πλατάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Αριδαία είναι καημένα μόνο τα σκυλάκια και τα δεντράκια... Για τα παιδάκια δε μας νοιάζει... Ήρθε το καλοκαίρι και δεν υπάρχει ούτε ένα πάρκο. Οι παιδικές χαρές είναι σε άθλια κατάσταση, επικίνδυνες και οι χώροι πρασίνου και οι πλατείες έχουν καταληφθεί από τετράποδα και τα περιττώματά τους. Τα παιδιά μας θα είναι το αύριο αυτού του τόπου, τι θα εχουν να θυμούνται; Σπίτι με το τάμπλετ και για καφέ στον πεζόδρομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ. ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΡΥΦΤΟ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΦΤΥΝΑΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ………… ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ............

      Διαγραφή
    3. Ατσαλακουντρούμ! Δε φτύναμε ποτέ σε αυτό το πλατάνι... Τα φυλούσαμε στην είσοδο δίπλα στη βρύση!

      Διαγραφή
    4. Αναμνηση δεν ειναι το ενα δεντρο... αναμνηση ειναι οι παρεες, τα παιχνιδια, η ανεμελια, οι συζητησεις στο κιοσκι, οι μαμαδες να φωναζουν οτι πηγε 11 η ωρα! Αυτα μενουν οχι το ενα πλατανι, βλεπουμε το δεντρο και χασαμε το δασος.

      Διαγραφή
  6. Αφου δεν την θελετε ρε παιδια ας γινει στην λαγκαδια που την ζητανε τοσο τα 35 παιδακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον 5 εννοεις γιατι 35 δεν ουτε μαζι με την περιλκεια

      Διαγραφή
    2. Ελά στο θέατρο να δεις αν έχει
      Παιδάκια η Λαγκαδια ΜΕΤΑ ΤΗΝ
      ΠΑΡΆΣΤΑΣΉ ΜΕΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ
      ΣΕ ΚΕΡΆΣΟΥΜΕ Η ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΣΕ
      ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ.

      Διαγραφή
  7. Ένας από τους υπογράφοντας (δεν γράφω το όνομα γιατί θα μου κόψετε το σχόλιο) βγάζει τον σκύλο του, κάνει την ανάγκη του κάτω από το πλατάνι και δεν μαζεύει τα περιττώματά του. Για αυτόν τον άνθρωπο μπορούμε να δημοσιεύσουμε μια επιστολή διαμαρτυρίας;; Είναι υποχρεωμένα τα παιδιά μας να πατάνε τα σκ@τ@ του;; Ξαφνικά έγινε και ευαίσθητος για το πλατάνι;; Τι φοβάται;; Μήπως ο σκύλος του δεν μπορεί να κάνει την ανάγκη του κάτω από τον ήλιο;; Επιλεκτική ευαισθησία λέγεται αυτό… Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν έργα. Τόσα χρόνια κανείς δεν έκανε. Μιζέρια μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙς ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ>ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΕΠΙΣΗς ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΜΑΚΑΚΑ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟς ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΞΥΝΕΙΣ ΤΟ .........ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΟΧΙ;;; ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα μαζεψουνε και να τα πάνε αλλού κάπου που χρειάζεται πράγματικα

      Διαγραφή
  9. Φίλε μου 1:30 έχεις απόλυτο δίκιο πήγα με τα παιδιά μου να παίξουν πέρσι το καλοκαίρι ένας δεν τον λες και κύριο πήρε 3 σκυλιά και τα έβγαλε έγινε πανικός με μικρά παιδιά δεν ξανά πήγα εκεί και βλέπω το όνομα του και λέω μήπως του κακοφάνηκε που θα γίνει περίφραξη!οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε μικρά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδη καθε φορα που σε καποιον δεν αρεσει η εκαστοτε παρεμβαση της δημοτικης αρχης, θα στελνουν επιστολη διαμαρτυριας. Συγκεντρωθειτε λεω καλυτερα! Αλλα βεβαια, ετσι ειναι ο ελληνας(και μονο ο ελληνας)... Ας μεινουμε στα κατεστραμμενα παρκα, στα πρωην "πεζοδρομια" του γηπεδου με τα "ομορφα" δεντρα που ειχαν ξηλωσει τα παντα και σε οποιο αλλο ζητημα που θα πρεπει να γινει παρεμβση της δημοτικης αρχης. Εν κατακλειδι δημαρχε προχωρα ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα δέντρα δεν ξηλώνουν. οι άνθρωποι ξηλώνουν.

      Διαγραφή
    2. Αρα τα δεντρα που ξηλωσαν και σηκωσαν τα τσιμεντα ειναι δεντρα που δεν ξηλωνουν; Δεν επρεπε να τοποθετηθουν εξαρχης δεντρα τα οποια οι ριζες τους σηκωνουν τσιμεντα, πεζοδρομια και οτιδηποτε αλλο. Βεβαια τα δεντρα αυτα δεν μπηκαν μονα τους. Τα εβαλε ανθρωπος. Αλλα παμε σε αλλη ιστορια τωρα... Οπως και να εχει, επιτελους να γινουμε λιγο πολιτισμενη χωρα. Αν απαιτειτε να απομακρυνθει το δεντρο για τους χ ψ ζ λογους (οι οποιοι λογοι θα ειναι ορθοι) τοτε να απομακρυνθουν. Δεν ειναι πολιτισμος και εικονα σε συγχρονο δημο αυτη. Με κατεστραμμενες λαμπες, πεζοδρομια, τσιμεντα κτλ λογω δεντρων. Θελω πρασινο στον τοπο μου, αλλα να συνυπαρχει με τον πολιτισμο, και οχι να καταστρεφει το ενα το αλλο, για αυτο φυσικα υπαρχουν και οι προδιαγραφες... Θελω πολλα ακομα να πω αλλα δεν εχω τον ελευθερο χρονο.

      Διαγραφή
    3. Δεν θα γινουμε ποτε πολιτισμενη χωρα οσο καταστρεφουμε το πρασινο Καθε αναβαθμιση του παρκου θα ηταν αξιεπαινη αν γινοταν με σεβασμο στα δεντρα Πολιτισμενοι θα ειμασταν αν ολοι αντιδρουσαμε στην κοπη καθε υγιους δεντρου μεσα στην πολη μας

      Διαγραφή
  11. Σε κάθε τι καλό που γίνεται υπάρχουν αντιδράσεις. Πάντα συμβαίνει αυτό στην χώρα που ζούμε. Όλοι τα ξέρουν όλα. Για αυτό η Αριδαία έμεινε τόσο πίσω και είναι μια άσχημη πόλη στην οποία ντρεπόμαστε να φέρουμε έναν άνθρωπο. Γιατί πάντα υπήρχε ένα κατεστημένο και η κάθε δημοτική αρχή έκανε πίσω για να μην κριθεί από τους λίγους, αγνοώντας τους πολλούς. Δήμαρχε αν καταφέρεις να κρατήσεις το πλατάνι κάντο, όχι επειδή το λένε αυτοί αλλά γιατί είναι καλό. Αν όμως πιστεύεις ότι θα κάνει κακό αν μείνει προχώρα για να κάνεις ένα έργο που θα μείνει για πολλά χρόνια. Είμαι σίγουρη πως για να προχωράς έτσι έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Αγνόησε τους 45 και δώσε έργα στους χιλιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο κανε εργα να σε καταψηφισουν, Αριδαια πολη οποσθοδρομικη, απο θεωρια σκιζετε, ευτυχως εφυγα και δεν θελω να σας βλεπω αν και την αγαπω.

      Διαγραφή
  12. Ειμαστε ξεκαθαροι.Ναι στο εργο Ναι στην παιδικη χαρα Οχι ομως στην κοπη των δενδρων.Απλα πραγματα και μην τα μπερδευετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστός..... κάντε ερωτα, αλλα παιδιά μή κάνετε, χύνετε εξω χα..χα...χα...

      Διαγραφή
  13. Αγαπάμε τα παιδιά, αγαπάμε τα ζώα, αγαπάμε τα δέντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μία εικόνια, χίλιες λέξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. dimarxe proxora. theloyme paidikes xares gia ta paidia mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάντε και εσεις πορεία σαν τους αλλους με τις μασκες. Εσεις φορεστε ένα πλατανοφυλο…… σας εδωσα καλη ιδεα…….. Εμείς θέλουμε παιδικη χαρα για να παιζουν τα παιδια μας. Ουτς μια δεν εχει η αριδαια. Η εδεσσα καλυτερη είναι που εγινε κουκλα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπραβο δημαρχε συνεχισε......θελουμε παιδικες χαρες για τα παιδια μας..κανε την αριδαια σαν την εδεσσα ομορφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντί να πάτε να κόψετε κανένα δέντρο στα μνήματα από αυτά που κοντεύουν να πέσουν κόβεται υγιή δέντρα!!ότι θα σπάσουν οι τάφοι και θα γίνει ζημιά δεν το σκέφτεστε εκεί είναι επικίνδυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πραγματικά είναι να τρέλενετε κάνεις. Μαζεψανε υπογραφές για ένα δέντρο. Σας ξέρω έναν έναν. Εντάξει εκτονωθηκατε; Εντάξει ξεφωρτωσατε τα εσωτερικα σας οικογενειακά προβλήματα; γράψατε βρησατε χίλιαδυό. Τα οικονομικά σας προβλήματα,τα κέρατα,και οι αγαμιες ξεφωρτωθηκανε σε ένα δέντρο. Σοβαρευτειται.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ που γραφεις ετσι αν τολμας γραψε με ονοματεπωνυμο . Αμύντα Λιανα ονομαζομαι γραψε και θα σου απαντησω σε ολα. και μαθε να γραφεις ελληνικα πρωτα.

      Διαγραφή
    2. Κανεις δεν εβρισε η διαμαρτηρια ηταν ευγενικη και σωστη Εσυ που γραφεις τοσο χυδαια και ανορθογραφα δεν εισαι αξιος να κρινεις κανεναν βγαζεις τα κομπλεξ σου και τη χολη σου.

      Διαγραφή
  20. εχω παθει πλακα, μαζεψανε υπογραφες λες και μονο αυτοι αγαπανε τη φυση, ρε ντουγανια δεν καταλαβαινετε οτι αυτα τα πανεμορφα δεντρα οπως ο πλατανος σηκωνει τα πλακακια και καταστρεφει καθε εργο? πως θα γινει εργο χωρις παρεμβασεις? τελικα γι αυτο παραλιγο θα ξαναβγενε ο Πασοης, γιατι δεν πειραζε τιποτα, Δημαρχε δεν τους χεζεις, οτι κανεις στο κεφαλι σου θα γυρισει, βοδια ημασταν βοδια παραμειναμε, μη κανεις τιποτα, και το λεω σοβαρα, βγενε εξω γελα και δουλευε τον καθε μαλακα και παλι θα σε ψηφισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σ' αυτό το πάρκο μεγαλώσαμε και περάσαμε τα πιο ωραία μας χρόνια. Καμία παιδική χαρά δεν υπήρχε. Μόνο τα δέντρα και το κιόσκι. Κι όμως ήταν το αγαπημένο μας στέκι και το στολίδι της γειτονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όταν οι Αλμωπίστας καθάριζαν το πάρκο (δυο φορές) δε θυμάμαι πολλούς από τους υπογράφοντες να πήραν καμία σκούπα να φροντίσουν το πάρκο που τόσο αγαπούν... Εθελοντισμός του καναπέ και επιλεκτική ευαισθησία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αφού οι γείτονες εκεί δεν θέλουν παρεμβάσεις σε αυτό το πάρκο ας το αφήσει ο Δήμαρχος έτσι όπως είναι κι ας κάνει παιδική χαρά σε άλλο παρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΠΕΊ ΤΟ ΔΈΝΤΡΟ. ΜΕ
    ΤΟ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕΓΆΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΆΜΕ. ΒΡΕΊΤΕ ΛΎΣΗ ΕΔΏ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ. ΑΣ ΓΊΝΕΙ ΑΛΛΟΎ. ΌΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπάμε τα παιδιά όχι στην κοπή
    Του δέντρου. Θέλουμε το δέντρο όχι
    στην παιδική χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το ζόρι σας τελικά ποιο είναι να μην γίνει παιδική χαρά η είναι όλα πολιτικά παιχνίδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε μου τώρα μίλησες σωστά 5:57 αγαπάμε τα παιδιά όχι στην παιδική χαρά το ζόρι σας αυτό είναι? Κύριε Δημαρχε μην τυχόν κάνετε πίσω θέλουμε παιδική χαρά.. Όσο για σένα 5:57 τα δικά μου τα παιδιά δεν θέλω να τα αγαπάς το κατάλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάντε ότι θέλετε το δέντρο μην
    Πειράξετε. Αυτοί που θέλουν παιδική
    Χαρα σε αυτούς να την πας .Εμείς
    Οξυγόνο Θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καταρχάς μπράβο στην κίνηση των κατοίκων. όσο για τη χολή που διαβάζω στα σχόλια, μάλλον ένας δύο βαλτοί θα είναι που θέλουν να αμαυρώσουν την ωραία προσπάθεια των κατοίκων. εύγε. μην σταματάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θέλουμε το δέντρο μας τόσα χρόνια
    είναι εκεί τώρα ξαφνικά ενοχλεί
    Πρέπει να αλλάξουν τα σχέδια να
    βρεθεί μια λύση .Γιατί και καλά
    Πρέπει να γίνει εδώ η παιδική χαρά
    Αφού δημιουργεί αλλά προβλήματα
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Επειδη οι περισσοτεροι εδω μεσα σταζουν χολη και γραφουν ανωνυμα θα παρακαλουσα να γραφουν με ονομα και επωνυμο.Ονομάζομαι Αμύντα Λιανα και μεγαλωσα σε αυτο το παρκο οπως με πολλα αλλα παιδια και δεν ειχαμε παιδική χαρα τοτε. Οι αναμνήσεις μας και τα χρονια που περασαμε εκει δεν χρειαζόνται κανενα τσιμεντο μονο δεντρα. Σε καμια χωρα στο εξωτερικο δεν κοβουν δεντρα με σκοπο την αναπλαση. Το παρκο αυτο εχει συγκεκριμενα αναπλαθει υπο διαφορες δημοτικες αρχες με αποτελεσμα να γεμιζει περισσοτερο τσιμεντο και λιγοτερα δέντρα. Κανεις δεν λέει οχι σε μια αναβαθμιση του περιβαλλοντα χωρου αλλα με τον απαραιτητο σεβασμο στη φυση και σε ολα αυτα που μας προσφερει.Προτιμάτε κυριοι να πηγαινε τα παιδια σας στους παιδοτοπους αντι να εκτιμησετε το πρασινο και να τα βγαλετε εξω να παιζουν στην φυση και μιλατε μετα για την αποψη μας για το παρκο. Σε ΕΜΑΣ που μεγαλωσαμε εκει χωρις τοσο τσιμεντο και με περισσοτερο πρασινο. Οσο για τα σχολια καποιων εδω μεσα παρακαλω ονοματεπωνυμο και θα σας απαντησω αναλογα στον καθενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναι στο πράσινο στο οξυγόνο στη
    Φύση όχι στην κοπή Του δέντρου Βρείτε
    λύση αλλιως να την πάτε κάπου αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τραγικοι και απαράδεκτοι αν έκοψαν το δέντρο μαζί με τις αναμνήσεις και τις εικόνες μας.αυτοί γίναμε. Να καταστρέφουμε οτι μας κρατάει στη ζωη.το οξυγόνο μας. Και ναι κάνουμε έτσι για ένα δέντρο γιατί στα λίγα και τα απλά φαίνεται ο άνθρωπος και οι αξίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News