Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Ακόμη ένα μεγάλο έργο ξεκινάει στο Δήμο Πέλλας: Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στη Δ.Ε. Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ακόμη ένα μεγάλο έργο ξεκινάει στο Δήμο Πέλλας

Σύμβαση κατασκευής έργου υπογράφηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 από το δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρείας Κ/Ξ THALIS E.S.S.A.- ΚΑΡΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων δημοτικής ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 2.671.133,60€, είναι ενταγμένο στο Ε.Π. Περιβάλλον- Αειφόρος Ανάπτυξη και συγχρηματοδοτούμενο από το ταμείο συνοχής.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 30 μηνών από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης.

‘’Μετά από πολλές και συντονισμένες προσπάθειες και ξεπερνώντας τις δυσκολίες του ασφυκτικού περιβάλλοντος στο οποίο έχει περιέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση, καταφέραμε σήμερα με την υπογραφή της παρούσας σύμβασης να βρισκόμαστε στο στάδιο υλοποίησης ενός πολύ σημαντικού έργου υποδομής, του βιολογικού καθαρισμού της δημοτικής ενότητας Μεγά-λου Αλεξάνδρου. Με σωστή ιεράρχηση προτεραιοτήτων και ακολουθώντας το προεκλογικό μας πρόγραμμα συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις και να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών’’, δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News