Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Συνταγή:Μιλφέιγ µε κρέµα αναρής

Μιλφέιγ µε κρέµα αναρής

Διαβάστε λεπτομέρειες:

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αναρή (µυζήθρα) ανάλατη,
400γρ. άχνη ζάχαρη,
1 κουταλάκι κανέλα,
4 κουταλιές µέλι,
250ml κρέµα γάλακτος,
4 φύλλα κρούστας, 1
00γρ καρυδόψιχα (και επιπλέον για το πασπάλισµα).

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτυρώνετε τα φύλλα κρούστας και τα ψήνετε σε ένα ταψάκι στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητική λαδόκολλα σε προθερµασµένο φούρνο στους 140°C για µια ώρα.

Για την κρέµα:
Ανακατεύετε την αναρή µε την κρέµα γάλακτος µέχρι να δέσει το µίγµα. Στη συνέχεια, προσθέτετε το µέλι, την κανέλα και την καρυδόψιχα και ανακατεύετε. Για το στήσιµο του γλυκού τοποθετείτε σε στρώσεις τα φύλλα και ενδιάµεσα βάζετε µπάλες από το µίγµα της αναρής. Για να τις πλάσετε παίρνετε λίγο µίγµα από την αναρή και τις περνάτε από αλεσµένη καρυδόψιχα. Τοποθετείτε 3 ή 4 µπάλες πάνω στο φύλλο κρούστας. Επαναλαµβάνετε τη διαδικασία µέχρι να έχετε έναν πύργο από 2 ή 3 στρώσεις ανάλογα. Πασπαλίζετε µε άχνη ζάχαρη, µέλι και καρυδόψιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News