Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Κατά της Ελλάδας για τους μετανάστες ψήφισε η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Διαβάστε λεπτομέρειες

Την ανθελληνική παρέμβαση της ολλανδικής πλευράς στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα δικαιώματα υποστήριξε ανοιχτά η Τασία Χριστοδουλοπούλου που δεν δίστασε να στραφεί εναντίον της κυβέρνησής της.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, παρουσίασε την -ιδιαιτέρως κολακευτική για τη χώρα μας- έκθεση του για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών στη Μεσόγειο. Ωστόσο, ο Ολλανδός ομόλογος του, επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς επιχείρησε να πλήξει τα εθνικά συμφέροντα, ζητώντας διακαώς να προστεθεί μια παράγραφος στο αρχικό κείμενο που και κατακεραύνωνε την Ελλάδα για το τρόπο διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος.

Το οξύμωρο είναι ότι με αυτή την άποψη δεν τάχθηκαν, όπως αναμενόταν οι Βορειοευρωπαίοι, αλλά, αντίθετα, βρήκε πρόθυμους υποστηρικτές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Τ. Χριστοδουλοπούλου και Γ. Ψυχογιό.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News