Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Στην εντατική ο Άκης Τσοχατζόπουλος (ΦΩΤΟ)

Ο υπουργός υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική ο Ακης Τσοχατζόπουλος μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ του Σαββάτου.

Ο πρώην υπουργός μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τους οικείους του να φοβούνται πως υπήρχε πρόβλημα με την καρδιά του.

Οπως διαπιστώθηκε, υπήρξε κάποιο πρόβλημα από την αλληλεπίδραση των φαρμάκων που λαμβάνει ο πρώην υπουργός.


Η υγεία του Ακη Τσοχατζόπουλου είναι αρκετά βεβαρημένη, καθώς τον περασμένο Μάρτιο υπεβλήθη σε επέμβαση μπάι-πας.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύει φωτογραφία του πρώην υπουργού από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News