Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ο άντρας που αξίζει να κρατήσεις στη ζωή σου!

Ορίστε λοιπόν τα 10 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να τον ξεχωρίσεις

Σε ένα σκηνικό γεμάτο φοβισμένα αρσενικά που τρέμουν τη δέσμευση, αλλά θα σου έταζαν τα πάντα ανερυθρίαστα για να σε ρίξουν στο κρεβάτι αυτό το είδος άντρα λάμπει σαν διαμάντι.

Όχι με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ή με κούφιες ενέργειες εντυπωσιασμού αλλά με κάποιες καθημερινές κινήσεις που φανερώνουν ειλικρίνεια και μια βαθύτερη ευγένεια ψυχής, οι οποίες μπορεί να μην κοστίζουν πολύ αλλά αποτιμώνται πανάκριβα στο χρηματιστήριο των σύγχρονων σχέσεων.

Ορίστε λοιπόν τα 10 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να τον ξεχωρίσεις:


1. Σου ανοίγει τις πόρτες

...Και όχι μόνο στα μέρη με κόσμο όπου φοβάται τον ανταγωνισμό, αλλά και όταν είσαστε μόνοι οι δυο σας. Όταν για παράδειγμα παρά το τσουχτερό κρύο, περιμένει να βολευτείς στη θέση του συνοδηγού πριν κλείσει την πόρτα και κάνει τον γύρο του αυτοκινήτου για να κάτσει πίσω από το τιμόνι. Είναι σαφές ότι πρόκειται για κάποιον που ενδιαφέρει για την άνεση σου περισσότερο απ' ότι για τη δική του και που οπωσδήποτε αξίζει να κρατήσεις.

2. Σου προσφέρει την τελευταία του μπουκιά

...Ακόμη κι αν πρόκειται για το αγαπημένο του πιάτο, είναι έτοιμος να θυσιάσει μέχρι και την τελευταία του πιρουνιά για να σε δει να χαμογελάς. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το καλό φαγητό για τους άντρες, οπότε μια τέτοια κίνηση δείχνει ότι εσύ είσαι ακόμη σημαντικότερη για εκείνον.

3. Σου ετοιμάζει κάθε πρωί τον καφέ σου

...όπως τον ακριβώς τον πίνεις, ακόμη κι αν βιάζεται να φύγει εκείνος πρώτος. Θέλει να νιώθεις πριγκίπισσα, ακόμη κι αν είχατε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ.

4. Συναναστρέφεται την οικογένεια σου

...με χαρά: παρακολουθεί μ' ενδιαφέρον το βίντεο με τα πρώτα σου μωρουδιακά βήματα, μαθαίνει τον μικρό σου αδελφό να βάζει με άνεση τρίποντα και δεν τσιγκουνεύεται τα κομπλιμέντα για τη μαγειρική τη μαμάς σου τόσο μπροστά της, όσο και προς τρίτους -ακόμη κι αν δεν τα αξίζει. Είναι μεν μικρές κινήσεις αλλά φανερώνουν πολλά για τη σοβαρότητα των προθέσεων του.

5. Σου προσφέρει λουλούδια

...και όχι μόνο στην επέτειο σας. Συχνά-πυκνά σε ξαφνιάζει ευχάριστα χαρίζοντας σου ένα τριαντάφυλλο ή μια απλή ανθοδέσμη με μαργαρίτες, απλά και μόνο γιατί σε σκέφτηκε και ξέρει πόσο σου αρέσουν τα λουλούδια.

6. Περπατάει από την έξω πλευρά του πεζοδρομίου

...Συστηματικά φροντίζει να σε προστατεύει από ενδεχόμενο ατύχημα περπατώντας από την πλευρά του δρόμου όταν είναι μαζί σου. Πώς γίνεται να μην το είχε σκεφτεί κανένας από τους πρώην σου;

7. Σε φιλάει στο μέτωπο

...Είναι ένδειξη απεριόριστης αφοσίωσης και λατρείας αν και ισχύει μόνο για μακροχρόνιες σχέσεις (διαφορετικά είναι απλώς δείγμα αδελφικής τρυφερότητας).

8. Παρακολουθεί τις αγαπημένες σου σαπουνόπερες

...Είναι διατεθειμένος να θυσιάσει προσωπικό χρόνο προκειμένου να είναι μαζί σου, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βλέπει "Κλεμμένα Όνειρα" αμίλητος κάθε απόγευμα -αν μάλιστα το κάνει χωρίς ειρωνικά σχόλια πριν ή μετά, κερδίζει έξτρα πόντους.

9. Περιμένει να κλείσεις πίσω σου την πόρτα

...πριν εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο του, αφού σε έχει αφήσει σε κάποια επίσκεψη ή στο σπίτι σου: θέλει να είναι σίγουρος ότι θα είσαι ασφαλής σε κάθε περίπτωση -πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό στους περίεργους καιρούς που ζούμε. Ταυτόχρονα όμως μαρτυράει μια εξαιρετική αγωγή.

10. Σε βοηθάει να φορέσεις το παλτό σου

...ή σου προσφέρει το δικό του όταν κρυώνεις. Δεν έχει καμιά αμφιβολία ότι μπορείς να ντυθείς και μόνη σου, αλλά για εκείνον είναι αδιαπραγμάτευτο θέμα ιπποτισμού και καλών τρόπων.

Το δικό σου θέμα τώρα είναι να μάθεις να διακρίνεις τον αληθινό ιππότη από τις απομιμήσεις που κυκλοφορούν και κάτι τέτοιες ανιδιοτελείς καθημερινές κινήσεις είναι ο καλύτερος τρόπος.

---
Πηγή: womenonly.gr

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News