Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ναυαγεί η περίπτωση Λαμπρίδη για τον Αλμωπό - Παρελθόν και από την Δόξα Εξαπλατάνου;

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Ναυαγεί όπως όλα δείχνουν η πιθανότητα να αναλάβει την Προεδρία του Αλμωπού ο παράγοντας της Δόξας Εξαπλατάνου κύριος Τάσος Λαμπρίδης.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το aridaia news ο κύριος Λαμπρίδης δέχτηκε πρόταση από τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο και βασικό χρηματοδότη του Αλμωπού τον κύριο Κώστα Γάτσο, την οποία και σκεφτόταν πολύ σοβαρά για να την αποδεχτεί.

Οι πληροφορίες μας λένε όμως ότι ο κύριος Λαμπρίδης θα απαντήσει τελικός αρνητικά στην συγκεκριμένη πρόταση και σε αυτό μεγάλο ρόλο έχει παίξει η συνεδρίαση που είχε το Δ.Σ. της Δόξας Εξαπλατάνου την Κυριακή, όπου ο κύριος Λαμπρίδης δέχτηκε πιέσεις, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες προς το "όχι" στην πρόταση του Αλμωπού να είναι πλέον μεγάλες.

Ο κύριος Λαμπρίδης μάλιστα κάτω από την ψυχολογική πίεση της στιγμή, σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες που έχουμε, υπέβαλλε την παραίτηση του από την προεδρία του Εξαπλατάνου.
Μένει πλέον να δούμε αν ήταν μια απόφαση της στιγμής ή είναι η οριστική απόφαση του.

Με λίγα λόγια ο Αλμωπός και ο Κώστας Γάτσος έχουν ξεκινήσει πάλι από το μηδέν την αναζήτηση του Προέδρου που θα τρέξει την ομάδα, ενώ αν επιβεβαιωθεί και η παραίτηση του Τάσου Λαμπρίδη, το ίδιο θα κάνει και η Δόξα Εξαπλατάνου.

Κανείς πλέον δεν μπορεί να κάνει ασφαλείς προβλέψεις, οι ανατροπές στα συγκεκριμένα θέματα είναι πάρα πολλές, το παρασκήνιο που υπάρχει και οι ζυμώσεις που γίνονται είναι καθημερινές και σύντομα αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις.

19 σχόλια:

  1. επιτελους αριδαια νιουζ κανεις καλο ρεπορταζ για τον αλμωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο τη δοξα εξαπλατανου δεν παραιτηθηκε!!!!!!!!!!και ουτε θα παραιτηθει ο προεδρος της καρδια μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονοσ του ηλωσε παραιτηση ,δεν τον πιεσε κανεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μαλακα σε πιστεψαμε, σιγα τα κομπλεξικα μη και δεν του δημιουργουσαν προβλημα

      Διαγραφή
  4. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΟ ΜΑΟ ΘΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΠΑΙΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γονάτισαν όλοι πλέον...vamos προμαχαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ,ΚΑΙ ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΙΟΥΖ.ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΣΕ ΤΑΞΗ,Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ.ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΑΤΣΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΔΕΝ ΕΠΕΞΕ ΡΟΛΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΙΕΣΗ Η ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ.ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικά το συμβούλιο της Δόξας γιατί δεν ευχήθηκε στον Τάσο καλη επιτυχία? γιατί δεν του ευχήθηκε κάτι θετικό?

      Διαγραφή
    2. 6.36 γραψε το ονομα σου και να εισαι σιγουρος οτι θα σου απαντηση ο τασος.

      Διαγραφή
  7. Παρακαλούμε πολύ Όποια απόφαση πάρουν οι προεδροι των ομάδων να την ανακοινωσουνε από το Καστελόριζο. Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. einai ntropi megali na psaxnete apo alles omades proedrous dixni to epipedo olonon mas kanete stis kafeteries tous exipnous kai otan erxete na stirixoume enan tetoion antropo mazeveste stin sinelefsi panta oi idioi kai oi idioi kai kitieste anametaxisas xouvartades stoma exete arxidia den exete na kanete ena simvoulio katastrepsate tin omada dioxate ola ta talenta mazi me tous gonois tous kai tora psaxneste ntropi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ φίλε ίσως δεν γνωρίζεις ότι στην πολύχρονη ιστορία του Αλμωπού,Πρόεδροι έχουν διατελέσει πάνω από 40 ή 50 επιφανείς άνθρωποι προσωπικότητες του τόπου μας.Εκατοντάδες άλλοι έχουν διατελέσει μέλη και στελέχη των διοικήσεων.Το φαινόμενο Αλμωπός είναι πιο παλιό απο εμένα και από εσενα.Μην υποτιμάς τον ευατό σου .Ο Αλμωπός είσαι εσυ.Αν αγαπάς τον ευατό σου, αγαπάς και τον Αλμωπό.Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  9. Τάσο καλως ήρθες. Καλό καλοκαίρι σε όλους.Χίλια χρόνια Αλμωπός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8.07 τελικά αγαπάς τον τόπο σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχει παρασυρθει ο αλμωπος σε λαθος συζητησεις και λαθος θεματα....καληνυχτα ασχετοι με το αθλημα...φιλια πολλα...σιγα σιγα στα σπιτια σας...καλο καλοκαιρι...ερχομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα εσυ ρε ανώνυμε "έξυπνε" να τον αναλάβεις που μονο γραφεις και κακκαλα δεν εχεις!!!!

      Διαγραφή
  12. AN O LAMPRIDIS PAH STON ALMWPO O TZIMHS THA ENABASH PIESH POU THA VROUN ALLO KOROIDO NA BAZH TA LEFTOUDAKIA TOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ.ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.......

      Διαγραφή
    2. 8'10 εισαι πολυ λιγοσ για να μιλασ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News