Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

"Ναι" της Ουέφα για τέταρτη αλλαγή στο ποδόσφαιρο

Αρχικά, θα δοκιμαστεί στις διεθνείς διοργανώσεις των u17 και u19 ανδρών και γυναικών

Αποδεκτή έγινε από την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA η πρόταση για να αποκτήσουν το δικαίωμα οι ομάδες να κάνουν και τέταρτη αλλαγή.

Ωστόσο, πρόκειται για μια διαφοροποίηση, η οποία θα εφαρμόζεται μόνο στα παιχνίδια που οδηγούνται στην παράταση.

Αρχικά, θα δοκιμαστεί στις διεθνείς διοργανώσεις των u17 και u19 ανδρών και γυναικών και στη συνέχεια θα υπάρξει η εφαρμογή και στις άλλες διοργανώσεις.

Όπως έκανε γνωστό η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πρόκειται για μια απόφαση την οποία πήρε, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την υγεία των ποδοσφαιριστών μετά από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς που έχουν ποδοσφαιριστές μετά από την μεγάλη επιβάρυνση από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Βέβαια, γράφει το novasports.gr, δεν πρόκειται για μια απόφαση η οποία θα μειώσει τον αριθμό αγώνων, δηλαδή, τον κύριο λόγο της επιβάρυνσης των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, όπως σχολιάζεται ήδη πρόκειται για μια καλή αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News