Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Μπαλάφας: Ο θάνατος του μαθητή ήταν μια... στραβή

Ο υφυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει μειώσει την εγκληματικότητα

Τον θάνατο του 11χρονου μαθητή κλήθηκε να σχολιάσει ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας. Ο υφυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει μειώσει την εγκληματικότητα και ο θάνατος του μικρού Μάριου ήταν μια... στραβή.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του Γιάννη Μπαλάφα.

«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» ήταν αυτό που είχε να πει ο κ. Μπαλάφας. «Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ...» προσέθεσε

4 σχόλια:

  1. Για αυτό και δεν έκανε τον κόπο να πάει κανεις στην κηδεία του
    < ηταν στραβη >
    Προτιμησατε να πάτε (πρωτοκλασατοι και κορυφαία στελέχη ) στο gay parade.
    Προτιμησατε να παραυρεθειτε με κάποιους που εκαναν την σημαία της πατρίδας μας πολύχρωμη.
    Προτιμησατε να πάτε σε πορεία με < πισωκουνες > - γιατί άραγε???
    Και λες οτι ο θάνατος του μικρού ηταν στραβη?
    Βέβαια
    Είχε την ατυχία να είναι ελληνακι.
    Να μην τον λένε Αυλαν,Χασάν,κλπ.
    Να μην γίνει πρωτοσέλιδο να μην κάνετε αναφορές για αυτό.
    Να μην κάνετε επερωτήσεις στην βουλή για τα αβατα που έχουν δημιουργήσει οι κατα τ άλλα καταπιεσμένοι γύφτοι ( ρομά κατα κάποιους )
    Είσαστε εσείς που προμοταρεται την ελευθερία ιδεών, απόψεων αλλά μονο των δικών σας και αυτό είναι ο μεγαλυτερος φασισμός,και αυτό είναι στραβη.
    Είσαστε εσείς που προωθείται κάθε είδους ανωμαλια (γάμους και υιοθεσία απο gay κλπ.
    Είσαστε εσείς που διαφημίζεται την αθε'ι'α ,που σπονσοραρεται να γίνουν τζαμιά.
    Όμως για πηγαιντε να φάτε χοιρινό εξω απο ενα τζαμί τώρα που έχουν ραμαζάνι.
    Εσάς βλέπουν όλοι αυτοί οι λαθρο οι γύφτοι, και παίρνουν αέρα.
    Αυτή είναι η στραβη.
    Και τέλος
    Ο μικρός άγγελος που έφυγε τόσο άδικα απο την ζωη.
    Δεν είχε την τύχη να είναι περίεργων και < ελεύθερων > ιδεών,αριστερής φυσεως ώστε να σιγονταριστει το κάψιμο όλης της Ελλάδας ( βλ 2008 θάνατος Γρηγορόπουλου )
    Ηταν ενα απλό ,καθημερινό παιδι.
    Αυτή ηταν η στραβη.
    Διαλεξτε απο τις τόσες στραβες,ποια σας ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο σας, και θα συνεχιζα, ειναι αυτοι που λεγαν καποιους γερμανοτσολιαδες ειναι αυτοι που ξεπουλησαν τα παντα ενω χθες ουρλιαζαν ειναι αυτοι που κατεστρεψαν τον καθε ελληνα, ειναι αυτοι που θ ανεβαζαν μισθους συνταξεις δεκατιτριτη κλπ, ειναι αυτοι οι χθεσινοι κατσικολέφτες που πλεον δεν μας αφηνουν να κανουμε κανενα ονειρο, ειναι αυτοι ναι ναι ναι που ψηφιζουν ολοι μαζι χωρις καμια απολεια οτι τους λεν οι απ εξω, ειναι αυτοι που τους εφεραν οι απ εξω για να μην ανοιγη μυτη και να μας πηδανε χωρις σαλιο, ειναι αυτοι που εχουν τον Σιφακη και την Τζακρη που δεν ντρεποντε και ακομα κυκλοφορουν και πουλανε φουμαρα σ εμας τα βοδια.Καλο απογευμα βοδια.

      Διαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ηταν προσφυγακι θα καιγανε τα παντα στην αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News