Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ξέχασαν σεντόνι στην κοιλιά γυναίκας μετά από καισαρική!

Η συγκεκριμένη ιστορία ξεπερνά κάθε φαντασία

Κατά καιρούς έχουν αποκαλυφθεί διάφορες ιστορίες για γιατρούς που ξέχασαν μικροαντικείμενα μέσα σε ασθενείς κατά τη διάρκεια εγχείρισης.

Αυτή τη φορά όμως η συγκεκριμένη ιστορία ξεπερνά κάθε φαντασία!

Μια γυναικολόγος και μια νοσοκόμα στην Ρωσία κατηγορούνται ότι ξέχασαν ένα… ολόκληρο σεντόνι στην κοιλιά μιας γυναίκας που γέννησε με καισαρική τομή!

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο χρόνια και τώρα δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης καταδίκασε και τις δύο σε δύο χρόνια κατ’ οίκον περιορισμό και απαγόρευση άσκησης του επαγγέλματός τους για δύομιση χρόνια.

Η γυναίκα μετά τη γέννηση του παιδιού με καισαρική, παραπονέθηκε ότι η κοιλιά της παρέμενε στις ίδιες διαστάσεις με αυτές την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Παράλληλα παραπονέθηκε για έντονους πόνους. Αφού τις έκαναν κάποιες εξετάσεις και της αφαίρεσαν συσσωρευμένο υγρό της έδωσαν εξιτήριο.

Δέκα μέρες αργότερα η γυναίκα μη μπορώντας να αντέξει τον πόνο πήγε στο νοσοκομείο της Στρατιωτικής Ακαδημίας Κίροβ, όπου διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε εκτεταμένη μόλυνση στη κοιλιακή χώρα. Υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί βρήκαν στη κοιλιά της ένα σεντόνι 117 εκατοστών μήκους και 84 εκατοστών πλάτους. Αφού έγινε καθαρισμός και αντιμετωπίστηκε η μόλυνση με ισχυρά αντιβιοτικά η γυναίκα εξήλθε του νοσοκομείου διαφεύγοντας τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Η γυναικολόγος Μαριάμ Αρακελιάν και η νοσοκόμα Γκαλίνα Σλομίνογια, έχουν απολυθεί από το νοσοκομείο που εργάζονταν ενώ τώρα θα παραμείνουν και για δύο χρόνια σε κατ’ οίκον περιορισμό χωρίς να μπορούν να αλλάξουν τόπο κατοικίας. Παράλληλα τους απαγορεύτηκε η άσκηση του επαγγέλματος για δυόμιση χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News