Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Η Περιστέρα Μπαζιάνα μόνιμη διοικητική υπάλληλος στο ΕΜΠ

Η Περιστέρα Μπαζιάνα θα μπορούσε να επιλέξει τον κλάδο του Ειδικού Εργαστηριακού Προσωπικού που επικουρεί τους καθηγητές

Η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα είναι πλέον μόνιμη διοικητική υπάλληλος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ 496/30-5-2017, η κυρία Μπαζιάνα έπειτα από δική της αίτηση εντάσσεται στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ, ως υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο χώρο της Πληροφορικής. Υπενθυμίζεται ότι με πρόσφατη ρύθμιση κάθε αποσπασμένος εκπαιδευτικός είχε δικαίωμα να ζητήσει μετάταξη στον φορέα που είχε αποσπαστεί.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα θα μπορούσε να επιλέξει τον κλάδο του Ειδικού Εργαστηριακού Προσωπικού που επικουρεί τους καθηγητές, αντ’ αυτού όμως επέλεξε να ενταχθεί στους διοικητικούς υπαλλήλους με ωράριο εργασίας 8:00-16:00.

2 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΙΜΗ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να την κάνει γιατρό και μετά καθηγήτρια Πανεπιστημίου όπως τη Νατάσα του Καραμανλή

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News