Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Σε θανατηφόρο ατύχημα εμπλέκεται η Βένους Γιουίλιαμς

Η Βένους έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε το θάνατο ενός 78 χρόνου στις 9 Ιουνίου

Σε μεγάλη και σοβαρή περιπέτεια βρίσκεται η Βένους Γουίλιαμς, Νο 10 στον κόσμο, παραμονές του Wimbledon. Η είδηση διέρρευσε το βράδυ της Πέμπτης, από την ιστοσελίδα των ΗΠΑ «TMZ», συνήθως πολύ αξιόπιστη, αποκαλύπτοντας ότι η Βένους έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε το θάνατο ενός 78 χρόνου στις 9 Ιουνίου.

Η μαρτυρία της συζύγου του θύματος, όπως αναφέρει η TMZ, λέει ότι σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση στο Palm Beach, η Βένους, οδηγώντας, χτύπησε βίαια το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν η ίδια και ο σύζυγός της, Ζερόμ Μπάρσον.

Ο Ζερόμ Μπάρσον, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε μετά από δύο εβδομάδες, ενώ η σύζυγός του είχε πολλά κατάγματα και τραυματισμούς σε όλο το σώμα του.

Σύμφωνα με το TMZ, η έκθεση της αστυνομίας ανέφερε ότι «η Βένους είναι ένοχη και δεν φαίνεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών». Το συμβάν επιβεβαιώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Palm Beach. Ο εκπρόσωπος του, Πωλ Ρόντζερς είπε ότι η Βένους πραγματικά εμπλέκεται σε ατύχημα στις αρχές Ιουνίου, με την Γουίλιαμς να βρίσκεται επίσης στο αυτοκίνητο και τα γεγονότα να είναι πλέον υπό διερεύνηση.

Η Βένους δεν θέλησε να σχολιάσει, αλλά ο δικηγόρος της, Μάλκομ Γκάνιγκαμ, δήλωσε η αθλήτρια του τένις, πέρασε με πράσινο φανάρι, όταν εισήλθε στη διασταύρωση και «η έκθεση της αστυνομίας εκτιμάται ότι η Γουίλιαμς είχε ταχύτητα 5 μίλια ανά ώρα, όταν συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της κυρίας Μπάρσον».

Επίσης συμπλήρωσε, ότι η Βένους εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια που έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News