Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας στο αγρόκτημα της Φούστανης

Είναι τμήμα έργου που περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση και στο αγρόκτημα της Θηριόπετρας, συνολικής χρηματοδότησης 400.000 € περίπου

Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στο αγρόκτημα της Φούστανης από χρηματοδότηση, που εξασφάλισε ο πρώην Υπουργός Γεωργίας και Βουλευτής Πέλλας Γεώργιος Καρασμάνης.

Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου 2 χιλιομέτρων περίπου.

Είναι τμήμα έργου που περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση και στο αγρόκτημα της Θηριόπετρας, συνολικής χρηματοδότησης 400.000 € περίπου.














4 σχόλια:

  1. Ετσι μπραβο Σταύρο να γράφετε κι απο που είναι τα κονδύλια γιατί κάποιοι βουλευτές τής Αλμωπίας έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τούς νομίζουν ότι πιάσανε τον πάπα απ τα αρχ@@δι@.Τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...θα μας φερουν γυφτους θελουν και αγαλματα

      Διαγραφή
  2. πατε καλα;; η αριδαια εχει τα χαλια της και εσεις στρωνεται ασφαλτο στα χωραφια...οτι να ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιασου μαλακα,μη μπερδευεις την κουτσα με την πουτσα μαλακα, ενημερωσου μαλακα τι προγραματα ειναι αυτα και μετα σκασε, ενταξυ μαλακα;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News