Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Νικητής στη μάχη με τα σκουπίδια ο Δήμος Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση κατάφερε στο μέτρο του δυνατού να μείνει καθαρός

Τη στιγμή που οι περισσότεροι Δήμοι στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα λόγω της απεργίας των εργαζομένων καθαριότητας, ο Δήμος Αλμωπίας με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση κατάφερε στο μέτρο του δυνατού να μείνει καθαρός.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που συνεργάστηκαν μαζί μας, τους εργαζόμενους του εργοταξίου που πραγματικά εργάζονται με αίσθημα ευθύνης, καθώς επίσης και τον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Στέφανο Αβραμίκα, ο οποίος δεν άφησε τα πράγματα στην τύχη τους και προσπάθησε πολύ για να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News