Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Κλίμα ενότητας στον Εδεσσαϊκό: Συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας ο Πέτρος Πασσαλής

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σε κλίμα ενότητας και παρουσία 60 και πλέον μελών πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Εδεσσαικου.

Τα μέλη ενημερώθηκαν λεπτομερώς από τον ταμία της ομάδας Αντώνη Ρυσαφη για τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς όπως και από τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής Γιάννη Τρυφωνιδη για την πορεία της Ακαδημίας.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Εδεσσαικου Πέτρος Πασσαλης όπου αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην φετινή επιτυχία, ανέλυσε όλη την δραση της χρόνιας τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης ψήφισαν ομόφωνα την έγκριση όλων των παραπάνω και αφού δεν υπήρχε κάποιο άλλο σχήμα που θα ήθελε να αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου ψηφίστηκε εκ νέου ομόφωνα το σχήμα του Πέτρου Πασσαλη.

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα παρακάτω άτομα:

Τακτικά μέλη
Πέτρος Πασσαλής
Αντώνης Ρυσάφης
Γιάννης Τρυφωνιδης
Σωτήρης Δραγούμης
Νίκος Κανανης
Λάζαρος Νησιαγκας
Χρήστος Ποζαρλης
Λευτέρης Κουτας
Πελοπιδας Παπαγεωργίου
Γιώργος Κ. Μυλωνάς
Γιώργος Δ. Μυλωνάς

Αναπληρωματικοί
Σάκης Πατετσινης
Κώστας Μαλουμιδης
Ηλίας Ζαχαριάδης
Γιάννης Αλεβιζος
Κωστής Ξενάκης

Αύριο το απόγευμα στις 20:00 το Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνεδριαση όπου και θα οριστεί και σε σώμα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News