Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ο Δήμαρχος αποκάλυψε γιατί μάλωσε με τον Δημήτρη Βέσκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΒΕΣΚΟ:
ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ (ΕΡΓΑ) ΜΕ ΛΙΓΑ (ΧΡΗΜΑΤΑ)", ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΛΩΝΑΜΕ!

«Χάρηκα που ο κ. Βέσκος με αποκάλεσε έντιμο και ανιδιοτελή. Ξέρει ότι μαλώναμε για τέτοια ζητήματα. Ας βγει δημόσια να πει ότι μαλώσαμε για κάτι άλλο. Μόνο γιατί πάντοτε με λέγατε τσιγκούνη, ανάποδο και ότι θέλω να κάνω πολλά με λίγα. Ας το διαψεύσει και τότε θα προχωρήσω και παραπέρα».

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κατά την πρόσφατη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τους λόγους για τους οποίους διαφώνησε με τον Δημήτρη Βέσκο, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις για το τι ακριβώς εννοεί.
.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΒΕΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ. Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΙΝΟΥ. ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ. ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ, ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News